Kamerun: imah Yaoundé urang diruksak sanggeus Gaelle Enganamouit ditémbak di gawang lasut Ghana Salasa

[Social_share_button]

The domicile tina Indomitable singa bikang Gaëlle Enganamouit diserang di Yaoundé sanggeus tajongan pinalti na lasut ti 27 Nopémber Ghana salila cocok semifinal Piala Afrika tina Bangsa Wanita.

Joseph Ndoko, anu palatih ti Lionesses Indomitable ceuk dina konferensi tos game 29 ieu nu urang kungsi dialungkeun batu di kulawarga imah kaancam balik. Numutkeun anjeunna, "Ieu polah pisan unpatriotic na ngerakeun yén sababaraha urang diserang ngarep Gaëlle kusabab hukuman lasut"

palatih The prepares pertandingan katilu bisa diputer ieu Nopémber 30 ngalawan Mali pikir nu bisa boga dampak dina pamaén-Na.

"Ieu bal na hal kawas ieu lumangsung. Ieu geus tangtu béda, tapi kuring miharep urang masih bakal apal kabeh kali alus sarta nyadar yén pamaén ieu téh pajoang pikeun ngahargaan ka sakabeh nagara. Naon maranéhna butuh kanggo rojongan tur dorongan, lain kabiasaan ngerakeun, "menyimpulkan palatih éta.

A 26 taun Gaelle Enganamouit dicoo sadayana opat kaulinan tina Lionesses di Piala Afrika 2018, nyetak gol hiji gawang; ngalawan Aljazair salila poé kadua kompetisi.

Sanggeus leungit ngalawan Nigeria sanggeus adu pinalti ngalawan 4 2 satengah, Cameroonian maénkeun final leutik ngalawan nu Jumaah Malian. A win bakal cocog dina qualifier pikeun Piala Dunya bisa dilaksanakeun di Perancis di 2019 sarta nawiskeun medali perunggu dina kompetisi buana.