Kamerun: kerawanan di Bertoua: A murid CM2 ditahan ku gun di kelas

[Social_share_button]

Murid dina Sakola Public Mokolo 2A di Bertoua di wewengkon Timur, anjeunna kapanggih dina ngilikan hiji pestol otomatis di kelas-Na.

Numutkeun sumber pulisi, anu murid ngora éta diilikan tina hiji gun unloaded kapanggih dina ransel manéhna dibawa jauh ti tempatna dimana indungna jalan sakumaha babu a.

Ekani Ze sabab éta anjeunna, exhibited di pakarang kelas ieu saprak poé saméméh, on Senén, January 28 2019.

"Guru-Na mimitina panginten ieu kaulinan saméméh keur persuaded ku learner sejen nu obyék ieu sabenerna gun a. Informed kapala instansi geura alerted pulisi. "Diajar Lebledparle.com

Nurutkeun kana murid anu diwawancara Rebo panungtungan, salaku kapala lembaga, pakarang nu kagolong kana vigil sahiji tinggal ieu, nu ieu ogé uninga. Pulisi ogé kapanggih dina kantong mahasiswa sarua nu badge of a perwira pulisi kaluar ti kota wanoh. Confessions sakola ieu anu substantiated sanggeus panalungtikan.