Kamerun: pasar Seuneu Elig-Edzoa Paul Biya flies relief musibah

[Social_share_button]

Sababaraha poé sanggeus éta seuneu di pasar Elig-Edzoa di Yaoundé, Présidén Républik nyadiakeun rojongan finansial ka korban.

Atas nama Kepala Nagara, Menteri Administrasi diwengku, Paul Atanga Nji dipirig ku utusan pamaréntah masarakat urban, Gilbert Tsimi Evouna, nuluykeun pasar situs indit kana seuneu Minggu wengi Senén nepi ka inquire. pamawa ieu pesen Minat Biya of kanyamanan sarta ngumumkeun pangiriman jumlah FCFA 200 000 mun tiap korban. Paul Atanga Nji jangji perbaikan salajengna dina waktos shortest.

Nu ngical paralatan ruang pasar ieu lajeng bakal ngeureunkeun nu consultations canggih dina "pintonan ti leungeun ti warung sarta sukarelawan sabudeureun pikeun mantuan baraya urang (korban catetan Editor urang)." Aranjeunna mimiti Checkout sapoe di markas kota Yaoundé Hotel.

seuneu luka sababaraha batur interned di rumah sakit di tempat jeung disababkeun pupusna hiji jelema nu ngajual ngora 39 taun, urang diajar tina padagang a.

Salaku panginget a, anu magnanimity sahiji Presiden Republik musibah Elig-Edzoa asalna poé sanggeus nu gesture presiden sarua jeung pasar sudagar Kongo Douala ogé geus katempo warung maranéhanana buka dina seuneu, saperti dilaporkeun Lebledparle.com.