Olahraga: bisa - 2019 Mesir: Tempat jeung tanggal jieun anu dipikawanoh

[Social_share_button]

Upacara tina bal massa luhur buana Afrika bakal boga 12 April dina setting impressive tina Piramida Giza.

Dimaksudkeun pikeun némbongkeun "duanana dina kaliwat sarta mangsa nu bakal datang"The nagara, presiden Football Association dina Mesir Hany Abo Rida dina newsletter tina CAF, dipedar pilihan loka (Giza piramida) ka imah upacara tina draw tina bisa ka 2019 "upacara bakal campuran folklore Mesir budaya modern. Urang mutuskeun pikeun mindahkeun gigireun Piramida Giza, dipikawanoh di sakuliah dunya sabab méré gagasan jelas tina peran Mesir di sajarah jeung peradaban manusa utamana kanyataan yén jutaan jalma bakal lalajo upacara tarik, nu hiji kasempetan alus teuing pikeun ngamajukeun pariwisata Mesir"Geus dinya maju.

Ti mémori, dina sakongkolan of Football Afrika (CAF) mutuskeun Januari panungtungan: éta Mesir anu bakal boga imah BISA 2019 panas hareup (Juni 15 - 13 Juli) dina ngagantian of Kamerun, anu kungsi di telat Nopember, kaluar miboga status salaku nagara host alatan Nepi di gawe infrastruktur. The candidacy Mesir ieu pikaresep ka nu sahiji Afrika Kidul, anu ogé ngomong manéhna siap ngatur Piala Afrika. The Pharaohs, dipingpin ku Mohamed Salah, bakal dipimilik ku paporit kanggo meunangna final.