Paul J. Manafort: ex-diréktur Kampanye Donald Trump, dihukum 47 bulan panjara.

[Social_share_button]

kalimah ieu téh ogé sahandapeun saran ti jaksa, anu kungsi ngusulkeun hakim maksakeun antara 19 na 24 taun hukuman panjara ka urut lobbyist. Ieu sidang munggaran dilahirkeun tina panalungtikan Rusia sprawling.

Temp1 mnt.

Rohang pangadilan sketsa tina urut manajer kampanye Donald Trump, Paul Manafort, korsi roda nalika énnoncé tina kalimah na ku Hakim TS Ellis III di Iskandariah, Virigine nu 7 Maret.
Rohang pangadilan sketsa tina urut manajer kampanye Donald Trump, Paul Manafort, korsi roda nalika énnoncé tina kalimah na ku Hakim TS Ellis III di Iskandariah, Virigine nu 7 Maret. Dana Verkouteren / AP

Urut manajer kampanye Donald Trump, Paul Manafort, ieu dihukum Kemis 7 Rét ka ampir opat taun panjara, sanggeus dihukum tina panipuan finansial dilahirkeun di sidang munggaran tina panalungtikan Rusia sprawling.

Baca ogé Kabéh ngarti kana hal Trump-Rusia

kalimah ieu téh ogé sahandapeun saran ti jaksa, anu kungsi ngusulkeun hakim maksakeun antara 19 na 24 taun hukuman panjara ka urut lobbyist, nurutkeun tungtunan féderal pikeun nerapkeun hukuman. "Mr. Manafort komitmen nyinggung serius"Ceuk Hakim TS Ellis, anu geus diatur kalimah tina 47 bulan dina pangadilan féderal di Iskandariah (Virginia), hiji suburb of Washington.

hakim nu diyakinkeun ka lightness katempo dijelaskeun yén saran ti pangadilan féderal éta kaleuleuwihan sarta yén maranéhna risked nyieun "Disparities" kalawan kasus lianna nu sarupa.

"Taya bukti kolusi"

"Naon maneh ningal dinten confirms naon ceuk Kami ti dinten salah: aya pancen euweuh bukti kolusi antara Paul Manafort jeung pamaréntah Rusia", Ceuk sékrési Kevin Downing Pangadilan, ikhtiar pikeun dikutuk.

Bari nalungtik gangguan Rusia dina Pemilu Présidén tina AS 2016, penuntut husus Robert Mueller éta alami museurkeun Paul Manafort, anu dipingpin pikeun tim kampanye dua bulan Donald Trump urang, tapi ogé ngurusan Hubungan bisnis kalayan baraya Ukrainians of Moscow.

Baca ogé: Penuntut Mueller, Donald Trump ngimpina

Bapak Mueller lajeng wangsit samemehna mismanagement finansial di 2016, kaasup concealment di pajeg leuwih 55 juta leuwih tilu puluh rekening luar nagari. Ogé ngadegkeun éta Paul Manafort sempet deceived bank on finances -na pikeun meunang gajian. Sumber: DUNIA