BALOTELLI: "Kuring geus hayang cicing 'IN MARSEILLE

[Social_share_button]

"Kuring hayang cicing" dina Olympique Marseille, ngomong striker Italia Juhari Balotelli dina wawancara jeung La Provence.

"Kabeneran aya nu keuna ku abdi ends di tungtung taun. Lajeng urang bahas. Kuring bébéja agén kuring nu ieu mah di dieu. Abdi hoyong cicing, "ceuk"super Juhari"The poean régional.

nutup
volume_off

Anjog dina tungtung jandéla mindahkeun tiis, dikaluarkeun ku nice, anjeunna manggih Sundays (21h00) pikeun 28e dinten Liga 1, Balotelli geus ngoleksi gol 4 dina genep kaulinan saprak kadatangan Na.

THE peternak Italia ON Minggu ngawasan

Eta geus nyumbang ka recovery ti Om, anu meunang opat patandingan kalawan "Balo" ka eleh jeung draw a.

Anjeunna asup pikeun ngan genep bulan, tapi agén-Na, Mino Raiola, kituna bisa ngabahas hiji extension.

Dina Minggu, éta palatih ti tim Italia, Roberto Mancini bakal di Stade Vélodrome lalajo lawan teh.

sumber: https://www.cnews.fr/sport/2019-03-08/balotelli-jai-envie-de-rester-marseille-819713