Ngalaporkeun ka Kandungan Video drive Akad Nikah Jeung Pajeg More

[Social_share_button]

Ku 2019, lalulintas video online bakal akun pikeun 80% tina kabeh lalulintas Internet konsumen Dilaporkeun Forbes pangdeudeul Tandaan Templeman. Tujuan waragad, waktu jeung sumber diperlukeun pikeun Nyieun pidio anu Mindeng panghalang. Penerbit satuju yen Nambahan video katut barang téks bisa ngajalankeun Dursasana sarta jumlah waktu spent aya ramatloka a.

Utamana Ieu hal lamun eusi anu aya relevan jeung video. Contona, kuring mikaresep ningali video tutorials Pribadi sisi-demi-sisi jeung kumaha-cara Artikel Éta téh patali jeung Éta senang.

HubSpot urang sorot ulikan disorot Éta video Nyata nambahan Huni waktos on jaba. Ulikan sejen - qui Ieu dilakukeun ku Wistia - adzab kaluar aussi Éta Jalma Méakkeun 2.6 kali leuwih waktos on jaba mibanda video ti Jalma tanpa.

Penerbit-gaduh-geus lolobana gumantung platform video kayaning YouTube jeung Facebook Video pikeun embedding senang. penerbit Tujuan anu teu kahontal ngaropea dina pamuter video na monetize eusi sakaligus. Ngaliwatan algoritma of Boh platform anu teu kahontal cocog video pikeun téks barang dina cara relevan. Punjul Player na SpotX ogé boga solusi nu sarupa saperti YouTube jeung Facebook Video, Tujuan Kadua pamaén video Maranéhna teu-boga solusi pikeun ieu numbu bungah barang ragrag.

Anyar, alim ngeunaan hiji parusahaan anyar disebut Kadaluwarsa Powr qui nyandak penerbit pikeun Lebetkeun video relevan kana senang Maranéhna dina urutan ka ngajalankeun Dursasana sarta Birokrat mun monetize video Maranéhna. Presiden Powr Kevin Hillman que la Said parusahaan keur fokus kana ngawangun platform video Éta nyadiakeun "a video pikeun unggal carita."

Ku kituna lamun keur maca hiji item ngeunaan resep dahareun pikeun barbecue Juli 4th, Lajeng pamuter video Powr urang bakal otomatis nembongkeun pangalusna barbecue resep ka kami Éta kaca item Sarua. Hillman adzab Out Éta "eta Janten hiji extension" tina eusi. Algoritma video Powr pamuter urang téh dipercaya pikeun nangtukeun kaayaan Nu Maha video ti perpustakaan rupa senang dijieun ku penerbit kawas Cheddar, NowThis, Fox sarta Billboard. The Birokrat jeung penerbit anu dipercaya kauntungan tina Iklan video pre-roll sarta pertengahan roll ngaliwatan hiji pamuter video canggih.

Hillman ditambahkeun Éta Powr diwangun platform ieu alatan ka penerbit hanjelu Nyanghareupan ngaliwatan "solusi splintered" dina pasaran. Birokrat sok néangan cara anyar pikeun ngahasilkeun pendapatan. Jeung datang ramatloka nu leuwih lengkep dina aktipitas jeung item nu lamun video dipintonkeun dina.

Sambungan seamless kana eusi video brand-aman keur geus Bringing a uplift utama di sharing pikeun penerbit kawas Odyssey. "Kusabab ngalaksanakeun Powr nyaéta situs urang, urang-teu ukur eclipsed bulanan patokan pintonan video mimiti urang tina 10 juta gawang urang-geus aussi katempo boga 59% Kanaékan sharing, 30% Kanaékan CPMs éféktif jeung 28% Kanaékan tayangan Dibandingkeun monetized ka platform séjénna sarta pamaén "ceuk sutradara Odyssey urang operasi ad Eric Fernandez. Na lulugu perwira ngembangkeun perusahaan Odyssey urang Brent Blonkvist Cenah anjeunna amazed ngeunaan kumaha ogé Powr téh dipercaya pikeun cocog eusi video kontekstual jeung produk parusahaan.

Dina pangajaran Sami disebutkeun di luhur, HubSpot Cenah Éta Konsumen condong lalajo 1.5 jam tina video online per poé. Sarta 15% tina responden survéy Cenah Éta Aranjeunna Méakkeun leuwih 3 jam per poé ningali video online per poé. Salaku Konsumen mangtaun aksés leuwih hadé mun eusi video kontekstual, bakal ngajalankeun nilai leuwih keur Birokrat jeung penerbit.