Dina 10 rasa, anu réstoran anyar nu fits cacad

[Social_share_button]

The bos tina rasa réstoran anyar Dina 10 di Levallois-Perret nyandak inisiatif hébat kana nyewa jalma kalawan disabilities méntal sarta kognitif. Dina menu, pies, salads, soups tur loba Ngaruwat cageur sejen tur homemade.

A réstoran gourmet anyar dibuka panto taun Levallois-Perret. ngaranna? Dina 10 rasa. Na uniqueness? Bos Nathalie na Christophe Gerrier, cemas ngamajukeun pagawean pikeun jalma kalawan disabilities méntal sarta kognitif dijadikeun pilihan gede employ jalma dina hal ieu!

Ku kituna pikeun lawang hareup ieu, tim urang 7 kalawan disabilities ieu direkrut, leuwih ti 50% tina staf. Urang keprok inisiatif teh!

Buka Senén mun Jumaah, dina 10 rasa ngagabungkeun konsép hiji salad bar kalawan soups na nu tina hiji pies counter gurih tur amis. Duanana nyebutkeun aranjeunna tuang masakan basajan nikmat tapi lolobana cageur, homemade ! éta Gancang-alus ngalakukeun rék, éta eta.

Produk anu duanana seger, musiman, lokal jeung régional; doughs pai anu 100% bio. Jeung sajaba, a harga mini : € 10 cacah keur Sup menu dahar beurang atawa Salad - asin tart - inuman atawa kopi; € 13 di Formula Sup atanapi Salad - asin tart - dessert - inuman atawa kopi.

Dahar dina spasi bersih, takeaway atanapi pangiriman! Dina sakabeh kasus, masakan ieu bakal merta jadi disiapkeun kalawan cinta jeung dilayanan kalayan seuri!

Manon C.
Panungtungan dirobah on March 7 2019

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.sortiraparis.com/hotel-restaurant/restaurant/articles/187510-en-10-saveurs-le-nouveau-restaurant-qui-sadapte-au-handicap