Olahraga: Liga Champions: Andre Ako speaks of meunangna AJAX di Real Madrid

[Social_share_button]

Salasa 5 Maret 2019, Real Madrid, jawara defending tripel, sank nyanghareup Ajaccides stunning yén toppled hasil leg ka cocog dina quarterfinals (4-1) tina kompetisi maén bal bergengsi Éropa. The Kamerun kiper AJAX Amsterdam geus dikirimkeun dina tungtung rusiah pasamoan meunangna klub-Na.

"Simkuring ditinggalkeun aya ku nu mindset jeung cocog. Urang dianalisis muter maranéhanana, resiko ieu diukur oge kusabab urang terang kami maén hiji meunangna tripel C 1. Tapi ieu penting pikeun tetep Sunan Gunung Djati satia ka gaya urang, "ceuk si indomitable Singa di pencét.

Meunangna nu 4-1 AJAX on Salasa di Madrid ngalawan Real, triple kana Liga Champions, sinonim jeung kualifikasi keur quarterfinals tina C1, kadorong 7,8% tina saham klub urang dina bursa saham di Amsterdam. Ieu hiji-hijina klub Walanda bisa traded masarakat awam.

Ieu meunangna AJAX anu nyimpen daur kaunggulan Real Madrid ieu parah ditampi di Madrid. A pasamoan krisis ieu dilaksanakeun di bandung. The palatih ayeuna téh kiwari dina taneuh ngaruat. Jose Mourinho geus tipped pikeun meunangkeun deui dina kalungguhan nu staf teknis ti White House. Mun dikonfirmasi, éta bakal comeback sahiji palatih Portugis di Madrid sanggeus di PHK panganyarna na di Manchester United.