Séri ningali 30 2019

[Social_share_button]

Sahiji kipas keur guligah ngarep ngaharepkeunna sababaraha seri favoritna, 2019 ogé bakal kasempetan pikeun aranjeunna mendakan anu aya deui pikeun anu anyar.

THE payung akademi

Diideuan ku novel grafis Gerard Way, The Umbrella Academy nyaeta serial anyar superheroes anu dijieun ku Steve Blackman (skriper usum Fargo 3).

nutup
volume_off

Pitch nu: Dina dinten anu sami dina 1989, opat puluh tilu orok lahir épplisik tina awewe anu teu reuneuh. Tujuh tina barudak ieu angkatkeun ka industriis milyar anu nyiptakeun The Umbrella Academy pikeun nyiapkeunna aranjeunna supaya nyalametkeun dunya. Rencanana henteu lebet sakumaha rencanana. Salaku rumaja, anu adoptees bubarkeun. Ayeuna tilu puluh, genep masih kénéh aya dina hubunganana tina salah saurang anu aranjeunna. Lima di antarana nyobian neuleuman misteri sakitarna. Tapi disunited, kulawarga terpisahkeun deui samentawis apocalypse ngancam ...

Sareng saha? Ellen Page (Juno), Tom Hopper (balayar Hideung), David Castaneda (Dirobah dina kalahiran), Mary J. Blidge ...

Dimana jeung iraha? Di Netflix nu 15 Pébruari.

Vernon SUBUTEX

Cathy Verney sareng Benjamin Dupas adaptasi karya sastra Virginie Despentes. Di jalan raya tina Thriller sareng drama psikologis, séri janji hiji eksplorasi Paris parangkang, peuyeum sareng haseum.

Pitch nu: Saperti dina novel eponymous, plot na dipuseurkeun kana karakter Vernon Subutex, toko catetan pangangguran, anu dikaluarkeun ti susun-Na. Pilarian tempat bobo, Vernon nanyakeun ka saurang rerencangan band Revolver, toko-lagu legendaris na, kaasup Alex Bleach, bintang batu dina tonggong. Tapi ieu pupus tina overdose sareng daun manehna tilu videocassettes misterius. Samentara Vernon ngiles di anonimitas kota, manehna janten lalaki paling miharep di Paris ...

Sareng saha? Romain Duris, Céline Sallette, Flora Fishbach, Philippe Rebbot (Hard) sareng Laurent Lucas (The Revenants), Florence Thomassin, ilmilie Gavois-Kahn sareng Athaya Mokonzi.

Dimana jeung iraha? Dina sawangan Out of Kompetisi pikeun bubuka Canneseries nu 5 April sareng di April di Terusan +.

Abdi peuting

Pitch nu: The miniseries Patty Jenkins (Wonder Woman) nuturkeun panalungtikan anu ngabalukarkeun 1949 wanoja ngora anu lami ngalahirkeun uninga asalna. Dina pamilarian panginten nya, manéhna nyambung dokter panday ahli ngeunaan kandungan Black Black Dahlia dina atohanana.

Sareng saha? Chris Pine, India Eisley ...

Dimana jeung iraha? Dina TNT nu 28 Januari.

Hideung Senén

Pitch nu: Dihasilkeun ku Seth Rogen, David Caspe sareng Evan Goldberg, Hideung Senén ngaharepkeun balik deui kana kacilakaan pasar saham anu lumangsung dina Oktober 19 1987 Wall Street urang.

Sareng saha? Don Cheadle, Andrew Rannells na Regina Hall ...

Dimana jeung iraha? Dina Waktos Na Pertunjukan, anu 20 Januari.

WATCHMEN

Pitch nu: Runtuyan Watchmen Damon Lindelof (The Leftovers) nyaeta adaptasi anyar buku komik kultus ku Alan Moore sareng Dave Gibbons, geus aya di tukangeun Watchmen - The Guardians of Zack Snyder.

Sareng saha? Regina King, Jeremy Irons, Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens, Don Johnson ...

Dimana jeung iraha? HBO / OCS. Kaping resmi henteu acan ngumumkeun.

watchmen.jpg

© Instagram panjaga

OMENS alus

Pitch nu: Mini-seri diadaptasi tina novel ku Terry Pratchett sareng Neil Gaiman, "Good Omen", Good Omens kieu nuturkeun Angel (Michael Sheen) sareng Siluman (David Tennant) anu, sanggeus jadi hirup teuing di Marcapada, kapaksa ngabentuk satru saperti teu mirip pikeun ngeureunkeun Armageddon. "Tapi aranjeunna kaleungitan Dajjal, budak ti umurna 11 anu henteu terang anjeunna sakuduna ditujukeunna mundur, maksa aranjeunna naek deui petualangan pikeun mendakan anjeunna teras nyalametkeun dunya sateuacan telat "...

Sareng saha? David Tennant, Michael Sheen, Jon Hamm ...

Dimana jeung iraha? Dina Amazon Prime Video 31 meureun 2019.

Dukun THE

Pitch nu: Netflix beradaptasi dina sérg Polandia Witcher anu kaceluk dina sauran anu nganggo pidéo vidéo. Witcher nuturkeun Geralt de Riv, lalaki sareng kakuatan gaib "bajoang pikeun manggihan tempatna di dunya dimana manusa langkung galak ti sato".

Sareng saha? Henry Cavill (Man of Steel, Misi Mustahil: Fallout), Freya Allan (The War of the Worlds, Bluebird), Anya Chalotra (Wanderlust), Anna Shaffer ...

Dimana jeung iraha? Dina Netflix. Henteu aya tanggal peluncuran husus acan.

Nyekel-22

Pitch nu: George Clooney balik deui dina layar leutik pikeun ngahasilkeun, langsung sareng maénkeun dina Catch-22. Runtuyan hasil dina gambar burlesque na tina novel ku pangarang Amérika Joseph Heller of 1961. Drama satiris kieu nuturkeun petualangan ti pilot ngebom Amérika John Yossaria nalika Perang Dunya Kadua, siap ngalakukeun nanaon-daék ka pretend janten gélo sareng kéngingkeun ngarombak ti Angkatan Udara di AS, sanajan hartina dikalikeun misi paling bahaya ...

Sareng saha? Kyle Chandler, Hugh Laurie, Christopher Abbott, George Clooney ...

Dimana jeung iraha? Dina Hulu nu 17 meureun 2019 lajeng dina Terusan +.

Kota ON pasir

Pitch nu: Dihasilkeun ku Matt Damon sareng Ben Affleck sareng disetir ku Tom Fontana (Borgia), Kota di pasir anu diideuan ku kajadian nyata. Plta nyebat kana Boston awal 1990, a Boston rife sareng korupsi, rasisme na kekerasan anu sapeuting - saatos naon ieu disebut "The Boston Miracle" satru pimanaeun antara jaksa Brooklyn-lahir (Aldis Hodge) sareng Samaun FBI ngaruksak tapi venerated (Kevin Bacon) ...

Sareng saha? Kevin Bacon, Aldis Hodge, Kevin Chapman, Amanda Clayton, Jill Hennessy, Rory Culkin, Cathy Moriarty, Kevin Dunn ...

Dimana jeung iraha? Dina Waktos Pertunjukan dina 16 Juni 2019.

PIT / VERDON

Pitch nu: Séri balik deui kana hubungan anu romantis tur profésional anu ngahiji dina film-mesin na koreografi Bob Fosse sareng Gwen Verdon (Michelle Williams), salah sahiji penari panggedena Broadway.

Sareng saha? Sam Rockwell, Michelle Williams, Norbert Leo Butz, Margaret Qualley ...

Dimana jeung iraha? Di FX 9 April 2019.

Dongeng Armisee MAUPIN Kota

Pitch nu: Diadaptasi tina novel The Chronicles of San Francisco Armistead Maupin mini-seri ieu dina episode 10 bakal nuturkeun anu taun 1990 sarta bakal nuturkeun Mary Ann (Laura Linney), anu ngariung ka San Fransisco sareng manggihkeun padumuk 28 Barbar Lane ogé putri-Na, Shawna (Ellen Page) sareng urut salakina Brian, dua puluh warsih saatos dibésakeunana pikeun bawakeun karirna ...

Sareng saha? Laura Linney, Olympia Dukakis, Ellen Page, Barbara Garrick ...

Dimana jeung iraha? Netflix. Tanggal henteu acan diumumkeun.

Kelamin Atikan

Pitch nu: Dijieun ku Laurie Nunn, seri Britania nuturkeun Maeve rebel anu ngalibatkeun Otis, teu dikenal tapi disebatkeun ku indungna sexologist, dina nyiptakeun sél terapi seksual klandest dina SMA.

Sareng saha? Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa ...

Dimana jeung iraha? Netflix dina 11 Januari.

sex_education.jpg

© Netflix

Klub munggaran istri

Pitch nu: Séri diaransemén film eponymous Ex Club di 1996 cibuk Diane Keaton, Belle Midler sareng Goldie Hawn di tuang, The First Wives Club nuturkeun tilu sahabat anu ngumpul kakuatan pikeun mungkab gagalna kawin maranéhanana.

Sareng saha? Jill Scott, Michelle Buteau, Ryan Michelle Bathe ...

Dimana jeung iraha? Dina bet dina April.

THE isuk isuk

Pitch nu: Runtuyan anu diideuan ku KNN Brian Brian Stelter's Top of the Morning book 2013, nu ngawujudkeun sihungan antara Néglasari dua AS talk show US Dinten ieu sareng ABC's Good Morning America. Kerry Ehrin (Bates Motel) berlaku salaku showrunner, Mimi Leder (The Peacemaker, Deep Impact) salaku produser eksekutif sareng diréktur.

Sareng saha? Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Mark Duplass ...

Dimana jeung iraha? Dina platform anyar Apple, geura-giru.

Maha Suci abdi kumaha babaturan

Pitch nu: Ta aktris sareng filmmaker saacanna kungsi gawé bareng dina serial nenjo 2001 sareng 2006 Alias ​​on ABC, Jennifer Garner nepungan JJ Abrams kanggo adaptasi ieu mémoir dina Amy Silverstein, anu nyarios nungguan lila wanoja sateuacan cangkok jantung.

Sareng saha? Jennifer Garner ...

Dimana jeung iraha? Dina platform Apple anyar. Moal lami deui.

Zona surup

Pitch nu: Yordania Peele ngarebut serial fantasi kultus "Kades Zona" (Kaopat Diménsi).

Sareng saha? Steven Yeun (The Walking Dead), John Cho (Star Trek), Allison Tolman (Fargo), Kumail Nanjiani (Silicon Valley), Jacob Tremblay (Room) ...

Dimana jeung iraha? Di BPS 1er April.

Kaulinan tahta (8 SEASON)

Pitch nu: Runtuyan tipi pangkuatna dékade éta bakal mulang ka April salajengna sareng genep épésis étisi - sakabéh nu dijadikeun film film - anu bakal nyimpulkeun épis TV ieu disalabarkeun di 2011 ku saluran Amérika HBO. Numutkeun ka kasaksian para palaku sareng anggota produksi, titik ahir petualangan Jon Salju sareng Daenerys Targaryen ngumumkeun sorangan dina waktos anu sami dina héréng, ngagolér, ngageter, spektakuler. Jutaan kipanna di sakumna dunya cacah dinten anu misahkeun tina épilog kieu anu, henteu ragu-hadéna, bakal jadi panolisan warta tina séri 2019 taun.

Sareng saha? Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, ...

Dimana jeung iraha? Sakaligus sareng Amérika Serikat ti 15 April 2019 on OCS.

Acan resmi:

Hal ahéng (3 usum)

Pitch nu: Sensasi 2016 warsih ieu dina Netflix, Hirup Stranger bakal ngulang usum panas ieu sareng usum 3 sapuluh episode yén fans anu ngantosan-nungguan. Urang henteu terang langkung seueur ngeunaan sakongkolan rasiah bab anyar ieu, kajaba caritana bakal lumangsung di 1985, sataun saatos kajadian usum 2. Urang bakal pendak sareng Will sareng babaturanana dina liburan usum panas, dina umur nalika hormonna parah bakal mangaruhan sacara serius hubunganna. Sejen katangtuan: "Shadow Monster" baris balik deui ngérorisikeun pangeusi kota leutik di Hawkins. Panas panas ieu!

Sareng saha? Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, ...

Dimana jeung iraha? 4 Juli 2019 on Netflix.

Putra (3 usum)

Pitch nu: Usum 3 sareng 4 Putra bakal nutupan jaman tina 1964 kana 1976 (1947 ka 1963 pikeun dua mimiti). Bab katilu ieu, anu dijalankeun ti 1964 kana 1970, bakal ningali aktris Olivia Coleman ngajerit ti Claire Foy salaku Queen of England. Tobias McKenzie bakal Pangeran Philip, samentawis Helen Bonhman Carter bakal nginjeumkeun fitur nya ku Putri Margareth. Di antara kajadian bersejarah ieu mangsa anyar ieu bakal dirawat, kaasup dekolonisasi ti Afrika sareng Karibia, kalahiran Pangeran Edward (1964), tapi ogé léngkah munggaran Pangeran Charles di handapeun panon média ku investasi di na di salami Prince of Wales (1969).

Sareng saha? Olivia Coleman, Tobias Menzie, Charles Tari, Helena Bonham Carter, ...

Dimana jeung iraha? Ahir taun 2019 dina Netflix.

DETETTIVA BENER (3 SEASON)

Pitch nu: Usum 3 di True Detektif, ditolak di dalapan episode, bakal ka dinya mundogan kasohor anu karasa kalayan kadua? Remainsta tetep katingalina. Tapi pencipta séri, Nic Pizzolatto parantos écés cobaan pikeun ngumpulkeun bahan anu dijadikeun kasuksésan dina usum 1 2014 ku carita anu lumangsung dina sababaraha période (sahenteuna aya tilu dina iklan bion) sareng saha saha nuturkeun panalungtikan dua inspeksi satuluyna leungit misterius dua budak di padang Ozarks, Arkansas. Kami pisan intrigued.

Sareng saha? Mahershala Ali, Stephen Dorff, ...

Dimana jeung iraha? Ti 14 Januari 2019 di OCS.

Mirror hideung (5 usum)

Pitch nu: Naon anu misteri di mangsa mangsa anyar ieu! Dumasar kana sababaraha rumor, episode anyar, anu judulna Bandersnatch (anu diantarana urang terang ampir sia aya), tiasa disalabarkeun ku Netflix nalika Désémber 28 ... lajeng, dina titimangsa anu kanyahoan, kedah nuturkeun 5 episode langkung. Ieu mangrupa anggapan anu sanés. Birokrat Charlie Booker sareng Annabel Jones, sapertos platform streaming, jaga blur sakitar bab kalima ieu, sareng kedah gaduh senang ningali kipas ngagali huluna sarta ngagalikeun kliker anu pangleutikna, dina harepan nebak tanggal siaran. Anu urang terang yén usum ieu 5 bakal nampilkeun hiji episode interaktif, kalayan saurang penyanyi Miley Cyrus bakal maén dina salah sahijina.

Sareng saha? Miley Cyrus!

Dimana jeung iraha? Ngajalankeun 2019 (sareng meureun episode Natal Désémber 28) dina Netflix.

Dihaturkeun dina sidang (3 usum)

Pitch nu: Jam pemberontakan geus datang. Numutkeun ka Elizabeth Moss, usum 3 ngeunaan The Handmaid's Dongéng bakal ningali karakter dirina, Juni / Defred, kalang ngalawan panyiksa Gilead anu ngajantenkeun dirina hirup naraka dina dua bab saméméhna. Sakabeh fans séri teu sabar ngabantosan tuluyan, khususna upami ieu mutuskeun ngaropéa ngalawan aggressors.

Sareng saha? Elizabeth Moss, Alexis Bledel ...

Dimana jeung iraha? 5 Juni dina platform AS Hulu sareng US + 24 on OCS di Perancis.

Dark (2 usum)

Pitch nu: Runtuyan fiksi Jérman mangrupakeun salah sahiji kejutan hade taun 2017 on Netflix, sareng seueur cacad spasi-temporal, Rahasia kulawarga, sareng barudak leungit. Syuting réngsé dina akhir Nopémber. Henteu ogé tanggal pelepasan parantos ditembongkeun.

Sareng saha? Louis Hofmann, Lisa Vicari ...

Dimana jeung iraha? 2019 ayeuna dina Netflix.

THE CASA OF PAPEL (3 usum)

Pitch nu: Kasuksésan anu gedé di Spanyol, teras di Netflix, produksi La Casa de papel pulih ieu aya ku platform streaming anu megatkeun pikeun neraskeun kamekaran kalayan usum 3. Syuting dijadwalkeun pikeun ngamimitian Désémber ieu. Janten ayeuna sababaraha panyaring dipayangkeun ayeuna, poto dipasang dina jaringan sosial, di mana nembongan Edificio de la Telefonica di Barcelona, ​​tiasa nunjukkeun tempat di mana rampok anu salajengna. Pikeun nuturkeun.

Sareng saha? Alvaro Dead, Ursula Corbero, Jaime Lorente, Alba Flores, ...

Dimana jeung iraha? 2019 ayeuna dina Netlix.

MINDHUNTER (2 usum)

Pitch nu: Dina awal bulan Désémber, pamotretaan usum 2 Mindhunter urang ngagambar jutup. Dina ieu bab anyar ieu, dua agen FBI baris meuntas jalan Charles Manson, sareng bakal diungkulan kasus rajapati barudak Atlanta (runtuyan pembunuhan barudak, sahenteuna 28, sadayana Afrika-Amerika antara 1979 na 1981). Sababaraha patarosan tinggaleun buka sanggeus bab kahiji kedah diwaler.

Sareng saha? Jonathan Greff, Anna Torv, Holt McCallany ...

Dimana jeung iraha? 2019 dimimiti waktu na Netflix.

THE OA (2 usum)

Pitch nu: Télévisi UFO dijieun ku Brit Manning (anu ogé nyepeng peran péngkolan anu saenggeusna) sareng Zal Batmanglij diperkirakeun ku dalapan episode anyar, anu mimitina baris judulna Angel of Death (Angel of Death). Deui, moal inpormasi ngeunaan plot ieu bab kadua parantos diumumkeun. Brit Manning ngan ngécéskeun yén hal ieu bakal ngajantenkeun ka fans anu langkung mirip "aslina sareng pikasieuneun dina waktos anu sareng". Perlu kabutuhan sareng ieu kanggo janten waktos.

Sareng saha? Brit Marling, Jason Isaacs ...

Dimana jeung iraha? 2019 dimimiti waktu na Netflix.

Maéhan Hawa (2 usum)

Pitch nu: Hailed ku kritik jeung umum, killing Hawa geus réngsé syuting dalapan episode musim kadua taun genep bulan. Fans gaduh unggal alesan janten ngabaran ku pamanggih nyungsi sareng Hawa Villanelle, utamana sanggeus cliffhanger badag yén punctuated usum 1. Catet yén Phoebe Waller-Sasak, anu wrote bagian tina naskah sarta nyadiakeun pos showrunneuse, kapaksa mindahkeun jauh ti séri alatan proyék séjén na (ngajalankeun on HBO, sarta 2 usum Fleabag) .

Sareng saha? Sandra Oh, Jodie Comer, ...

Dimana jeung iraha? 7 April on BBC America sarta geura-giru di Terusan +.

VERONICA MARS (4 SEASON)

Pitch nu: Dua belas taun saatos pembatalan na, sareng film anu dirilis dina 2014, Veronica Mars bakal balik deui ka 2019 dina platform Hulu (urang henteu terang ti mana bakal disiarkeun di Perancis). Pemirsa bakal nempo Kristen Bell (The Good Place) salaku detektif, ayeuna kanggo nalungtik pembunuhan sababaraha santri Spring Break. Warta anu sanésna sanés, aktor JK Simmons (Whiplash, Counterpart) bakal matingan.

Sareng saha? Kristen Bell, JK Simmons ...

Dimana jeung iraha? 2019 ayeuna aya dina platform Hulu.

SMILF (2 usum)

Pitch nu: Frankie Shaw - anu nulis, diarahkeun, scripted, sarta muterkeun peran utama dina runtuyan ieu - teh tampilan bakat na kalawan SMILF, carita hiji tilu puluh indung tunggal nyoba juggle pakasaban beurang, nya orok Larry , hirup cinta sarta ngimpi-na jadi saurang aktris. Hiji fiksi energetic yén urang kasampak maju ka balik deui ka layar leutik.

Sareng saha? Frankie Shaw, Miguel Gomez ...

Dimana jeung iraha? Mimitian 2019 on Terusan + Series.

GLOW (3 usum)

Pitch nu: Pegulat glow kedah balik deui kana ring 2019 kanggo hiji usum 3 anu henteu terang sia ngeunaan, kajaba tindakan anjeun bakal lumangsung di Las Vegas, sareng éta bakal nampi sapuluh episode.

Sareng saha? Alison Brie, Betty Gilpin, ...

Dimana jeung iraha? Summer 2019 on Netflix.

sumber: https://www.cnews.fr/divertissement/2019-03-08/les-30-series-voir-en-2019-803069