Cantona jeung baraya na geus ngabalukarkeun clan Neymar sanggeus PSG - Manchester United

[Social_share_button]

Moments anu dituturkeun teh 8e-ahir Liga Champions antara PSG jeung Manchester United (1-3) Rebo éta pisan tense sarta agitated galeri resmi. Dikabarkan, bapa Neymar jeung Eric Cantona geus niatna hooked.

Sumber: https://rmcsport.bfmtv.com/football/vive-altercation-entre-le-pere-de-neymar-et-cantona-apres-psg-manchester-united-1648503.html