Celine Dion nyanyi upeti ka Aretha Franklin

[Social_share_button]

Bari lamunan téh masih rife ngeunaan status kasehatan panulis "dinten Anyar geus datangna", konsér béntang urang Kanada dina upeti ka Ratu Jiwa, Aretha Franklin bakal Minggu wengi BPS.

Didaptarkeun 13 Januari panungtungan di Kuil bolay di Los Angeles, acara, dijudulan Aretha! A Perayaan Grammy Pikeun The Queen of Jiwa, Ngahimpun leuwih ti belasan panyanyi ti generasi béda, kaasup Patti LaBelle, Alicia kenop, Janelle Monae, John Katerangan, tur Alessia dirina Cara.

"Lucky sarta ngahormatan"

Pemirsa bakal ningali Celine Dion neruskeun A Robah nyaeta gonna Kita HayuHiji bagian mimitina dicoo ku Sam Cooke. Nurutkeun kana Iie Pencét, ratu Las Vegas narima ovation ngadeg saméméh ngadorong catetan nanaon.

Dina hiji wawancara kalawan Grammy.com di ahir konsér di, Celine Dion ceuk manéhna "pisan, pisan untung na ngahormatan" pikeun diajak gabung dina celebrations. "Kuring pikir anu leuwih taun, urang sadayana nyandak bagian leutik tina dirina, manehna confided. Manehna nembongkeun kami, sakabéh urang kumaha ngalakukeun hal sarta taya sahijieun sejenna bisa disebutkeun yen deui. "