Brexit: Uni Éropa kedah ngadamel "hiji usaha final"

[Social_share_button]

Bari diskusi antara London tur Brussel teu maju minggu ieu dina Brexit, Menteri Kahiji Theresa Méi, dina ucapan sejen, disebutna on EU sangkan concessions final pikeun megatkeun deadlock kana. " Hiji usaha final "Tanya 27 sababaraha poé ti hiji sora decisive kadua dina perjangjian ditarikna DPRD Britania.

Kalawan nu susuratan urang di London Muriel Delcroix

Theresa Méi milih pabrik turbin angin dina pro-Brexit Grimsby méré impetus final ka hungkul kalawan Brussel na mangtaun concessions on klausa backstop Northern Irlandia.

« pesen abdi ka Éropa nyaéta yén ieu téh waktu meta, ceuk Perdana Mentri Britania. Urang digawé teuas babarengan dina taun panganyarna pikeun ngahontal hiji kasapukan. Urang ngan peryogi salah usaha panungtungan nenangkeun sababaraha masalah DPRD urang. Jadi ngalakukeun nu rojongan dipikabutuh pikeun anggota éta perjangjian Salasa ! »

A petisi dipirig ku peringatan ka MPs Britania ngalawan godaan pikeun nampik perjangjian ditarikna na ngahontal kalawan 27. " Nampa perjangjian ieu sareng urang ninggalkeun EU; nampik eta lajeng salah henteu weruh naon anu bakal kajadian. Urang bisa cicing di EU keur sababaraha bulan, urang bisa ninggalkeun tapi tanpa protections dina pasatujuan éta, urang bisa pernah ninggalkeun ... »

Sanajan di Westminster, MPs sarta hususna Jumlah Brexiters konservatif sigana tebih ti yakin ku argumen ieu, bari di Brussel, bangsa Éropah sigana keur moment malire.

Sumber: http://www.rfi.fr/europe/20190308-brexit-appel-theresa-may-concession-europe-grimsby