kecerdasan jieunan: kumaha lamun Darwin ieu nyumput di algoritma?

[Social_share_button]

Ieu umat manusa disiapkeun keur hirup kalawan intelligences séjén? Jeung naha urang kudu ngobrol AI jamak? Antara sasatoan, manusa jeung intellects jieunan, Pascal Picq méré urang hiji Tangtu évolusionér dina bukuna panganyarna. Paleoanthropologist na profesor di College de France, anjeunna ngécéskeun naon pangna Darwinism ieu nestled dina algoritma.

drones otonom nu narajang hiji kampus univesitaire na methodically némbak dina target maranéhanana. A skenario anu bakal pas euweuh fiksi deui kana PBB. Numutkeun PBB, dina 2030 cakrawala, rupa bangsa bakal dilengkepan Killers robotic. kituna organisasi nyaéta panggero pikeun kerangka pikeun pakarang nepi ka tiwasna otonom ieu. Produsén Perancis Thales, hiji pamingpin pertahanan, ngabela hiji larangan total. Ngalaporkeun dina garis hareup etika.

Kacerdasan jieunan sells di toko buku. Sababaraha buku jeung decipher, nyempad atanapi pujian. William Grallet kaluar kartu bacaan pikeun pituduh kami.

Sarta di Test24, anu "digital detox" aya dina vogue. Kanada Umay Rest - tapa na kacasoca termal pikeun mantuan panon ka bersantai - Perancis pikeun Seraphin jeung kasus maranéhanana pikeun smartphone capé, éta mantuan Anjeun pikeun megatkeun.

Sumber: fr24