Kumaha Gaduhan Dents Blanches AT A nanaon TIME?

[Social_share_button]

huntu bodas nu pakait sareng tanda kaéndahan jeung nambihan kayakinan; di dieu Kang kumaha carana meunang dina jangka waktu nu moal.

Anjeun bakal peryogi:

- a sendok baking soda.

- a sendok hidrogén péroxida

- sabagian odol

- sikat huntu anjeun

- Cai

  1. Candak wadah leutik.
  2. Nempatkeun sababaraha odol di jerona.
  3. Nambahkeun hiji séndok téh baking soda.
  4. Nambahkeun hiji séndok téh hidrogén péroxida.
  5. Tambahkeun satengah séndok cai.
  6. Campur kabéh bahan.
  7. Dip sikat huntu anjeun kana campuran.
  8. Sikat huntu anjeun dua menit.

Kalawan ubar ieu, huntu anjeun bakal jadi bodas dina jangka waktu nu moal.

Ngulang operasi 1 kali saminggu dugi anjeun meunang hasil nu dipikahoyong.

Perhatosan: sakali anjeun senang jeung hasilna sarta yén huntu anjeun nu bodas, ngawatesan diri mun ukur make 1 2 unggal bulan (1 bulanan max Grand). Mun anjeun teu nuturkeun dosis ieu, anjeun bisa ngaruksak huntu anjeun!

Sumber: https://www.comment-economiser.fr/comment-avoir-dents-blanches-rapidement-pour-mariage.html