jaket konéng: naon nyangka keur XVII polah?

[Social_share_button]

A mobilisasi sabtu minggu lila ieu rencanana keur jaket Konéng. Sabtu minggu anu boga tujuan pikeun memotivasi jajaran saméméh perdebatan hébat, anu 15 Maret.

tara

diterbitkeun | nu Point.fr
Sabtu 2 Maret salila polah XVI of mobilisasi, sababaraha urang 40 000 tadi parade di Perancis.
Sabtu 2 Maret salila polah XVI of mobilisasi, sababaraha urang 40 000 nyerbu di Perancis.

© Zakaria Abdelkafi / AFP

sumber: https://www.lepoint.fr/societe/gilets-jaunes-a-quoi-s-attendre-pour-l-acte-xvii-09-03-2019-2299393_23.php