Lima remedies alam ngalawan jerawat

[Social_share_button]

pimples jerawat bisa gancang jadi ngimpina utamana lamun aranjeunna sering! Di dieu lima tips lengkep alam tarung ngalawan imperfections ieu.

The tombol leutik henteu leuwih ti badag komo, teu ngabagéakeun kana kulit urang. Pikeun éféktif ngalawan jerawat, produk industri teu merta paling hormat kulit urang. Di dieu lima remedies alam.

The antioksidan tomat tapi ogé babaturan deukeut shock dina merangan tombol tinajarawat yén disfigure kami kadang - utamana lamun aranjeunna disimpen dina irung atawa di tengah dahi anu. For resep ieu basajan: motong tomat (preferably organik) kana keureut jeung nerapkeun ieu dina ramo Anjeun keur dua puluh menit. Bilas ku cai haneut. Kulit anjeun sehat sarta bersih!

Lamun kulit Anjeun teu teuing sénsitip, milih pikeun lemon anu. Ieu cleans sarta tindakan minangka hiji antibakteri. Maké swab katun dipped di jeruk nipis Freshly squeezed, nempatkeun sababaraha tetes dina wewengkon pikeun ngubaran. Ieu tingles saeutik? Ieu normal. Hayu nangtung sababaraha menit lajeng bilas ku cai jelas.

2. Sedengkeun pikeun minyak nabati

solusi éféktif jeung alam sejenna anu di sisi minyak nabati sarta minyak atsiri. Jang ngalampahkeun ieu, campur minyak nabati minyak jojoba, cumin hideung atanapi kemiri,dua tetes minyak atsiri tangkal tea jeung nerapkeun dina pimples. minyak atsiri bay daun, jukut lemon atanapi lavender aya oge dianjurkeun. Anjeun bisa make eta ganti.

3. cuka cider Apple

Urang mindeng nyarita ngeunaan cuka cider di remedies alam atanapi resep of grandmothers. Normal mangrupa produk idéal anu cleanses daerah perlakuan. Ku katun leutik atawa neken soaked dina cuka ieu, nempatkeun sababaraha tetes dina tombol atawa aréa nu dimaksud (s) ku jerawat. Hayu deui diuk lajeng bilas ku cai haneut.

Tujuanana nyaéta pikeun ngurangan atawa malah lengkep ngaleungitkeun produk (gels, masker na creams sakabeh rupa) ti industri anu bakal degreasing, stripping, cleanse cara kulit Anjeun teuing telenges nyabut eta tina pilem hydrolipidic pelindung.

4. A liat dumasar perawatan héjo

bubuk liat héjo, ditumbuk atawa siap make salah sahiji ubar amis tur alam Palasik boga tempatna di pharmacopoeia Anjeun. Lamun anjeun milih powder liat superfine, campur lajeng ku cai (ku séndok kai jeung baja moal steel, ieu téh penting).Nalika konsistensi cukup jeung némpelkeun mulus, nerapkeun ka tombol. Hayu nangtung dugi liat seep garing (retakan liat tur janten caang) teras cabut ku rinsing kalawan cai haneut. Liang anu beresih jeung tombol, lemes, lebi ilang pisan pas!

5. Lalajo gaya hirup umum anjeun

The tombol beurat gumantung kana gaya hirup urang tur diets urang. Lamun urang tiasa ngubaran lokal, éta bakal jadi malah leuwih mangpaat pikeunngaleungitkeun sababaraha kabiasaan goréng ngaleupaskeun jerawat permanén ! Coba diet gajih handap: kirang tiis meats, cheeses bulan, kirang coklat (iwal coklat poék tinggi di koko).

Rokok jeung alkohol teu dianjurkeun lamun salah hayang mungkas jerawat! Pikeun kulit geulis, pastikeun pikeun taliti dipiceun makeup (Minyak Jojoba teu pisan ogé karya ieu) atawa ngumbah beungeut anjeun unggal wengi (Di Aleppo sabun contona). Pikeun peuting, hayu kulit Anjeun ngambekan ku nerapkeun hydrolate basajan (misalna pink)