Kumaha Identipikasi anjeun dina hubungan ngadalikeun

[Social_share_button]
Keur dina hubungan ngadalikeun bisa ngarasa kawas hiji beurat pisan ieu crushing handap dina anjeun. Perasaan jadi sanajan nu nuju hemmed di na-gaduh nowhere ngahurungkeun tiasa pikareueuseun, utamana lamun geus dimimitian pikeun ragu naha pasangan Anjeun geus ngagaduhan kombinasi cuckold boga on anjeun atanapi henteu. Tujuan aya harepan. Simkuring geus nunda babarengan artikel ieu kumaha carana manggihan lamun nuju keur bodas dikawasa, sarta kumaha carana megatkeun kapang anu.

Dominating hubungan ngadalikeun

item Ieu Dupi sccm Mending atra, gawang ngadalikeun jalma bakal ngarasa kudu némbongkeun leuwih dominan Maranéhna leuwih anjeun. Anjeun kedah Log Éta Cobi kedah pasangan anjeun pikeun ngatur hubungan anjeun batang ti Harita rada jigana widang nu lian dina Kahirupan Maranéhna Dimana Aranjeunna geus leungit kontrol. Candak katingal di pasangan Anjeun. Anu Aranjeunna mayeng néangan pagawean atawa giat berjuang finansial? Ulah aranjeunna nyerah teuing Gampang? Kadangkala Dupi Éta jadi emotionally sadia? Anu Aranjeunna gancang napelkeun ngalepatkeun onto batur keur shortcomings Maranéhna? Ku coercing anjeun, Éta Dupi Regaining saeutik kakuatan Dina Kahirupan Maranéhna.

Bearing grudges jeung kritik kronis

Ngadalikeun urang cinta nyekel grudge a, Utamana ngaliwatan Hirup Éta sccm trivial dina beungeut cai. Aranjeunna Dupi aussi nyokot ngalanggar kana hal nu disebutkeun pisan Gampang; Malah nanyakeun keur pitulung 'em Dupi jadi ditaksir salaku serangan. Kusabab batur rawan ngadalikeun kabiasaan geus meureun internalized loba amarah, kapaitan jeung ambek-ambekan channeled onto nu mangrupakeun jalan Maranéhna of letting dinya kaluar (jeung hurting anjeun dina prosés). Ieu bisa manifest sakumaha pengkuh aussi kritik. Relentlessly mahluk bodas ngawartoskeun anjeun teu cukup alus atawa kakurangan Dina Sababaraha bentuk atanapi formulir bakal Antukna erodes timer patut anjeun ka Point Éta Anjeun ngamimitian doubting diri.

Embargoed ti babaturan Anjeun tur kulawarga

Teu pasangan Anjeun terus make aran goréng ngeunaan belanja waktos sareng dearest anjeun sarta pangcaketna '? Naha Anjeun ngarasa nu nuju keur bodas kapaksa nyokot tur pilih entre anjeunna / nya jeung em? Ieu salah sahiji signifiers paling umum ngeunaan hubungan ngadalikeun, acan Mindeng éta nu panggampangna pikeun mopohokeun. Ieu leres Éta Lamun Anjeun nuju ensconced dina hubungan anyar urang "jaman bulan madu," ningali babaturan sareng kulawarga dina biasa tiasa momentarily nyokot korsi deui. Tujuan ulah jadi duped kana pamikiran roman téh ngajaga anjeun tina jalma anjeun pangdeukeutna ka. Stripping jauh pamawa jaringan anjeun metoda buku ajar geus ngadalikeun jalma bakal meunang maneh mangga pamakéan Dimana Aranjeunna Hayang Anjeun.

ngawaskeun konstan

ngawaskeun obsesip nyaeta Harita tanda bejakeun-dongéng sejen tina hubungan ngadalikeun. Ieu hal aussi Éta tiasa rada disturbing. Perasaan Éta unggal move Anjeun dilacak ku mahluk bodas nyaeta pasangan Anjeun kedah disetel bells alarem ringing waktos geura. Paduli naha pasangan Anjeun opts keur pendekatan emas leuwih covert téh tetep Éta Anjeun kudu ngabejaan 'em sagalana, ayeuna teh tos rengse Telepon saluareun naon shoulds anjeun sabar. Mariksa liwat telepon anjeun, logging onto rekening média sosial anjeun, sarta trawling liwat surelek Anjeun kabéh mangrupakeun snooping. Ulah meuli kana eta Nalika Aranjeunna ngabejaan Anjeun Aranjeunna geus deceived saméméh emas-gaduh masalah sareng amanah, éta ngan hiji sirah pikeun 'em tetep dina policing anjeun.

kasalahan tripping

Kasalahan nyaeta alat potent lamun datang ka manipulasi batur, sarta éta tebih ti tempoan Jarang dina hubungan ngadalikeun. Ngalaman hiji pang tina kasalahan Lamun anjeun geus rengse lepat nya normal, salaku anu néangan keur menerkeun deui (jeung ngahampura lamun geus aya dina narima nu ngirim jauh!). Tujuanana ieu teu sabaraha kasalahan fungsi pikeun manipulator a. Hiji jalma ngadalikeun bakal nyieun pasangan Maranéhna ngarasa kaliru pikeun sagalana Aranjeunna Do. Sooner atanapi engké ieu bakal ngabalukarkeun ka posisi mana pasangan nu 'nuduh' bakal nyingkahan kaayaan kasalahan-inducing pisan waragad. The inersia emosi ensuing kituna diwangun posisi baé ngadalikeun ngeunaan leuwih dominan.

Dilakukeun pikeun ngarasa kawas anjeun wrongdoer nu

Hiji pasangan ngadalikeun bakal pro a Lamun datang ka putting ngalepatkeun nu dina anjeun. Mibanda tampilan hiji deui tingali lamun bisa titik hiji trend di hasilna tina alesan maneh Dupi-geus miboga. Anjeun perpetually dijieun ngarasa lepat? standar ganda nu ngadalikeun babagi tina hubungan hiji; Hiji aturan pikeun Harita em sarta séjén pikeun anjeun geus lumrah. Mun anjeun geus leuwih ti hiji disposition non-confrontational, Dupi nu aya bewara pasangan Anjeun maké konflik ka nganggap enteng anjeun. Ngadalikeun jalma biasana condong jadi suka ngabantah tur endemically Disagreements bakal make kana chip jauh di ngabéréskeun Anjeun.