Victoria RUFFO SUFFRE panyakit kronis

[Social_share_button]

Dina 2008, éta aktris Méksiko anu dicoo peran dina serial Maria La Madrastra (indung geulis) miboga panyakit kronis. Saprak harita, manéhna hirup kalawan jeung cobaan nyieun paling hirup.

Marengan tilu barudak nya manehna kapaksa kalayan Eugenio Derbez sarta sanggeus nikahna jeung Méksiko Sénator Omar Fayad aktris anu kurnia elegance kalangan awéwé paling geulis 11 rengking di dunya ngaklaim janten senang sanajan kondisi nya eta merlukeun perhatian husus ka diet-Na. Memang kusabab masalah peujit-Na, eta teu bisa mampuh diet sagala.

Sanajan kitu eta tetep luhur dina artis Méksiko tina generasi dirina kalawan karir panjang tur hébat dina pilem na telenovelas.

Victoria Ruffo mimiti karir lakonan nya di 1980 di telenovela nu Conflictos of a Médis, Sous la arah de Ernesto AlonsoSarta terus karirna dina Al Rojo Vivo, nu manehna muterkeun kalawan Alma Muriel, Silvia Pasquel.

Dina 1990, manéhna hiji sobat deukeut ngalawak Eugenio Derbez, anu nikah anyar; aranjeunna kagungan anak, Jose Eduardo. Dua megat hasil tina quarrels irreconcilable.

Dina 2001, manéhna nikah politikus Méksiko Omar Fayad. Fayad nembe janten présidén kota tina Pachuca, Hidalgo. Kalawan babarengan, biologi tadi kembar, hiji budak jeung ngalamun.

Dina 2007, manéhna nandatanganan kontrak kalayan jaringan Telemundo Néglasari Universal urang.

A ogé pinuh karir artistik: