Brexit

[Social_share_button]

playback Media teu dirojong dina alat Anjeun

Katerangan Media Sekretaris Luar, Jeremy Hunt, ngawartoskeun Andrew Marr yén pihak konservatif nyaeta "dina cai pisan perilous"

MPs konservatif kedah ngarojong kasapukan Theresa Méi minggu ieu atanapi resiko kaleungitan menteri luar nagri, Jeremy Hunt, geus warned ngalawan Brexit.

Lawan geus Brexit "angin di sails" na konsékuansi pikeun pihak nu bakal "dahsyat" lamun maranéhna teu dikirimkeun, cenah.

bakal ngajawab deui kana perjangjian teh Salasa sanggeus kalam dina Januari.

John McDonnell, anggota Buruh rugbi, ceuk eta seemed yén perdana menteri sempet junun meunang henteu robah sarta yén éta bakal ditampik deui.

Inggris kedah buka. 29 Maret, najan Parlemén geus henteu acan disatujuan istilah ditarikna.

MEPs bakal ngajawab dina Salasa pikeun kadua kalina dina perjangjian ditarikna yén Ibu Méi geus disawalakeun jeung Euro pean Uni - sanggeus sanggeus ditolak ku margin bersejarah dina Januari.

Mun aranjeunna nampik deui, maranéhanana baris meunang sora a lamun maranéhna ninggalkeun tanpa perjangjian, sarta lamun nu gagal, aranjeunna nyorong tanggal pelepasan.

Loba Brexiteers konservatif. milih ngalawan kasapukan dina alesan Januari keur perhatian ngeunaan backstop nu - kawijakan asuransi kontroversial dirancang pikeun nyegah cék fisik dina wates antara partei jeung Républik Irlandia.

Tapi sababaraha tanda katingali kamajuan geus kacatet dina polder. Hungkul antara pajabat Éropa sarta Britania.

"Perilous Waters"

Hunt ngawartoskeun Andrew Marr Tembongkeun dina BBC Hiji nu sababaraha anggota hayang "nungtungan perjanjian," reureuh Brexit, kalawan tujuan pamungkas tina lalaki referendum anyar "Dina tilu minggu, urang ieu meureun gaduh dua hal ieu, "cenahna, nambahan yén posisi Buruh dijieun katilu paling dipikaresep.


Anjeunna ngadawuh: "Urang téh di cai pisan bahaya, jeung jalma anu rék mastikeun yén t bener we meunang hasilna ieu, urang kudu inget yén mun eta gagal ... aranjeunna bakal ngomong:" Aya hiji pihak nu tadi jangji baris nganteurkeun Brexit, urang ditempatkeun aranjeunna dina No. 10 jeung maranéhna gagal, "sarta akibat keur urang salaku pihak anu, bakal jadi dahsyat".

Anjeunna ditambahkeun: "Urang ayeuna boga kasempetan pikeun ninggalkeun 29 Maret atawa teu lila sanggeus. Tur éta pohara penting pikeun nangkep kasempetan ieu kusabab aya angin di sails jalma anu coba pikeun ngeureunkeun Brexit ".

Parlemén approves perjangjian ditarikna Ibu Méi minggu hareup jeung UK ninggalkeun EU teh 29 Maret dinya baris dimimitian periode transisi salila duanana pihak bakal nyobian satuju dina perjangjian dagang komprehensif .

Mun hiji perjangjian komérsial henteu disatujuan ku tungtung periode transisi, anu "backstop" rencana anu dirancang pikeun mulasara hiji wates kabuka dina pulo Irlandia.

Multimedia playback eusi teu dirojong dina alat Anjeun

rojongan Katerangan Kalangkang rektor John McDonnell: "Ieu

Ieu bakal mertahankeun Inggris dina "Wewengkon adat tunggal" sareng EU jeung ninggalkeun Irlandia Kalér on pasar tunggal Éropa pikeun barang.

Tapi sababaraha MPs sieun - dina formulir kiwari - nu backstop bisa ninggalkeun UK numbu ka EU indef

Dina Jumaah, Ms Méi ngadesek Uni Éropa pikeun mantuan nampa kasapukan resolving kasalempang backstop nu.

Tapi jurig rektor John McDonnell ngawartoskeun BBC: "Sigana mah manehna ngalaporkeun éta perjangjian sarua sigana yen urang baris meunang hasil sarua jeung nu urang gé butuh. "

Cenah yén prioritas ti pihak nu minggu ieu bakal nyegah Theresa Mei nepi ka "balik ngaliwatan sababaraha nurun perjangjian dina Brexit nu bakal menyakiti ékonomi urang jeung ngali jobs" na lamun anu dimaksudkan reureuh pikeun ngawenangkeun sawala dina 'perjangjian deal ieu disimpen gantina "kitu jadi eta".

Multimedia playback eusi teu dirojong dina alat Anjeun

rojongan Katerangan Bingung ku jargon Brexit? Kanyataanana Cék mangka éta penting.

Anjeunna oge dibantah yén rojongan ti Partéy Buruh tetep pilihan muka tina referendum sejen ieu ditunda tunda heula, nambahan, "Mun DPR teu tiasa nampi, naha pikeun megatkeun deadlock nu, enya, urang tetep kamungkinan pikeun balik ka jalma. "

Sarta anjeunna yakin yén hiji perjangjian Brexit alternatif bisa ngahontal jeung EU "dina minggu", tapi ceuk nu reureuh sagala kudu nanya "salami perlu."

Dunya kawijakan karya urang téh keur neangan hiji union adat permanén kalawan EU sanggeus Brexit nu bakal ngidinan Inggris jadi "boga sebutkeun" dina pasatujuan dagang hareup. McDonnell ngomong yén EU kungsi "positif dianggap" proposal.

Dina Jumaah, EU ceuk eta bakal nyadiakeun "gaya légal" ka assurances eta geus dibere perjangjian ditarikna na cih lulugu anak, Michel Barnier . yén Britania Raya bakal bébas ninggalkeun wilayah adat tunggal diusulkeun ka Uni Éropa - disadiakeun anu Irlandia Kalér tetep aya.

Présidén Déwan Perwakilan Commons, Andrea Leadsom, ceuk manéhna deeply kuciwa ku proposal EU, anu geus kungsi ditampik ku pamaréntah Britania.

Sekretaris Brexit éta "teu waktu pikeun nyegerkeun alesan heubeul. ".

Mangga ngamutahirkeun panyungsi anjeun

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-47514248