Kacilakaan hawa: Ethiopian Airlines sarta Cina immobilize maranéhna Boeing 737 MAX

[Social_share_button]

Ethiopian Airlines ngumumkeun Senén immobilize na Boeing 737 MAX, sapoé sanggeus hiji kacilakaan pesawat nu ditelasan di 157 jalma. Ieu kadua kalina dina bulan panganyarna nu salah sahiji alat ieu nabrak menit sanggeus takeoff.

perkara reklameu

nuturkeun pesawat kacilakaan tinaEthiopian Airlines salila sambungan antara Addis Ababa na Nairobi, pausahaan Ethiopian ngumumkeun Senén 11 Maret immobilize na Boeing 737 MAX.

Cina geus ditanya Airlines Cina penerbangan ti Unit ieu digantungkeun kana. Cina Biro Aviation Sipil ngomong yén ukuran nu bakal mawa pangaruh Senén 18H00 waktos Cina (10H00 GMT) "pikeun mastikeun kasalametan hiber".

The panumpang 157 jeung anggota awak anu kungsi boarded hiber Ethiopian Airlines maot Minggu. Akhir bulan Oktober nyaéta parusahaan Boeing MAX 737 8 Indonesian Lion Air saha dirina ieu nabrak kana Laut Jawa killing 189 jalma.

Kacilakaan tina Boeing of Ehtiopian Airlines: "pilot ieu ngalaman tur pesawat éta ampir anyar"

"Ieu teh pesawat nu sami. Sedengkeun pikeun Lion Air, kacilakaan nu kajadian lila sanggeus takeoff jeung pilots dikirim pesen ngomong maranéhanana éta dina kasulitan tur aya leungitna pesawat. Hese disebutkeun yen ieu teu kawas kacilakaan kahiji, "concedes ahli penerbangan, anu dipénta anonymity.

Penguasa Cina ogé geus nyatet "kamiripan" antara dua kacilakaan. The eksploitasi 737 8 MAX bakal neruskeun nalika otoritas AS jeung Boeing ngabuktoskeun "ukuran dicokot pikeun mastikeun hiji kaamanan hiber éféktif", geus ceuk maranehna.

Pikeun ayeuna mah, "ceuk pilot teh manéhna kasusah jeung hayang balik" jeung "anjeunna diwenangkeun" ngahurungkeun sabudeureun tur kantor deui Addis Ababa, ceuk CEO Ethiopian Airlines, Tewolde Gebremariam, dina konferensi pers di Addis Ababa.

Ieu salajengna dipikawanoh éta cuaca éta alus Minggu isuk di Addis Ababa. Sarta dina bentang aviation Ethiopian dianggap parusahaan reputable.

"Ieu mung kamiripan jeung ngabandingkeun eureun aya"

Pikeun bagian na Michel Merluzeau, diréktur Aerospace & Pertahanan Analisis Pasar, warned ngalawan éfék présipitasi. "Ieu mung kamiripan jeung ngabandingkeun eureun aya saprak urang teu boga informasi dipercaya dina tahap ieu," cenahna.

Ngan data hiber jeung paguneman dina kabina dina dua buleud hideung alat memang baris nyadiakeun bukti tangible dina sabab pasti tina kacilakaan anu: Masalah teknis, kasalahan pilot atawa gabungan sababaraha faktor.

Ti kacilakaan Lion Air, anu 737 MAX Tapi aroused loba patarosan di komunitas aviation salaku program ieu sempet encountered masalah salila perkembangannya. Produsén pesawat Boeing kapaksa sanajan mutuskeun pikeun numpurkeun tés dina penerbangan Méi 2017 alatan masalah kualitas manufaktur engine dihasilkeun CFM, joint venture di Amérika Umum Electric na Safran Perancis.

Pikeun Boeing, anu jam 24 hareup bakal "konci"

kacilakaan panganyarna Ieu niup pikeun Boeing, anu kulawarga sedeng-haul MAX mangrupakeun versi ulang engined of 737, pangalusna-jual sadaya waktos kalawan leuwih ti salinan 10 000 dihasilkeun.

"The MAX mangrupa program penting pisan pikeun Boeing leuwih dékade saterusna. Ieu ngagambarkeun 64% tina total produksi produsén dugi 2032 sarta boga margins operasi signifikan, "ngécéskeun Michel Merluzeau.

"Ieu mangrupa alat penting dina angkutan global sarta perdagangan internasional," manehna ditambahkeun.

Anjeunna nunjuk kaluar nu Boeing, anu jam 24 hareup bakal "konci" a perspektif manajemén krisis sabab produsén kudu nengtremkeun ati duanana travelers, pausahaan sakumaha investor on reliabiliti pesawat na.

Dina Minggu, Boeing cenah ieu "deeply saddened ku leungit tina panumpang na awak hiber Ethiopian Airlines 302" nambahkeun yén hiji tim téknis dijieun sadia pikeun mantuan panalungtikan.

Nuturkeun kacilakaan kahiji 737 MAX Lion Air teh 29 2018 Oktober, komunitas aviation kungsi nananyakeun kurangna informasi for jeung sya na drivers dina Sistim anti lapak anyar na. Féderasi of pilots Amérika kungsi lajeng disorot masalah sensor incidence misinformation (AOA Angle tina sensor serangan) "nu bisa jadi sistem kausal tina Lion Air kacilakaan". A gangguan bisa ngakibatkeun kana komputer dewan AOA, pamikiran bisa stalling, ngahurungkeun unit piqued nalika anjeunna kedah gantina ngalempengkeun eta.

Sumber: fr24