Boeing 737 MAX: hukuman Exchange dipikaresep

[Social_share_button]

Keur ahli anu dipénta anonymity, Boeing bakal undoubtedly dititah Exchange tapi stresses yénpamustunganana karuksakan bakal dugi ka group, di duopoly jeung Airbus Éropa. Jeung pentingna tina pesawat ieu misalna yén lamun koréksi teknis Boeing kapaksa dilakukeun, éta baris nyieun.

Nuturkeun kacilakaan kahiji 737 MAX Lion Air teh 29 2018 Oktober, komunitas aviation kungsi nananyakeun kurangna informasi for jeung sya na drivers dina Sistim panyalindungan lapak anyar na.

Féderasi of pilots Amérika kungsi lajeng disorot masalah sensor incidence misinformation (AOA Angle tina serangan sensor) "Éta bisa jadi sistem kausal tina kacilakaan Lion Air". A gangguan bisa ngakibatkeun kana komputer dewan AOA, pamikiran bisa stalling, mun giliran beuleum kakuatan lamun urang kudu, gantina ngalempengkeun eta.

source:https://www.lemonde.fr/international/article/2019/03/11/la-chine-ordonne-la-suspension-de-ses-vols-operes-en-boeing-737-max_5434162_3210.html