Kamerun - Operasi Sparrowhawk: pamajikan Mebe Ngo'o di kandangan

[Social_share_button]

Bernadette Mebe Ngo'o dicandak kana dijagaan on March 8 2019.

The saga légal urut menteri pertahanan geus twists signifikan dina jam panganyarna. Sanggeus sidang munggaran dina Pangadilan Pidana husus (TCS) dina Maret 8 2019, Edgar Alain Mebe Ngo'o ieu ditempatkeun dina urutan committal di Yaoundé Tengah panjara-Kondengui.

Tilu ko-defendants urut Baron tina rezim nu ogé paduli ku putusan ditandatanganan ku Jaksa Umum di CHT, Justine Aimee Ngounou. Ieu Létnan Kolonél Joel Mboutouattaché pertahanan urut Kamerun di Maroko Maxime Mbangue, Urut panasehat teknis ka Departemen Pertahanan jeung urut Kur'an sahiji layanan dina peureum Departemen Keuangan, sarta Victor Emmanuel Menye, Nimbalan umum manajer di SCB Bank.

Opat personalities anu jailed di panjara utama dina Yaoundé on Jumaah ngan méméh tengah wengi. Éta bisa ngagabung di poé datang ku baraya sejenna urut Menteri Angkutan. Dina garis hareup, pamajikanana, Bernadette Minja Nkoulou, pamajikan Mebe Ngo'o. Interned di Yaoundé klinik swasta di handap serangan jantung nalika dédéngéan na di TCS 4 Maret manéhna ditempatkeun di kandangan.

Dua tina Mebe putra Ngo'o sarta tilu butlers ogé uninga kana Jumaah di TCS. Masih buron, maranéhna sakali deui bakal diwawancara dina 11 Maret. Kabéh nu disangka tina misappropriation dana publik dina bisnis meuli peralatan militer.

Sumber: https://actucameroun.com/2019/03/09/cameroun-operation-epervier-lepouse-de-mebe-ngoo-en-garde-a-vue/