Perancis: 18 geus dipilih loka pikeun Warisan lotre

[Social_share_button]

Menteri Kabudayaan Franck Riester sarta presenter Stéphane Bern bakal jéntré Senén di Chateau-Thierry édisi kadua lotto ieu aimed di pembiayaan renovasi monumen sakuliah Perancis.

Perpustakaan Fesch of Ajaccio, anu Etel cooler dina Morbihan atawa pelaut Island mercusuar di Saint Piér jeung Mikélon: 18 situs emblematic pikeun restorasi geus dipilih pikeun Lotto Warisan salajengna.

The 2019 dipercaya utamana kaasup istana kawas Maulnes Yonne atanapi tina Ku, ngarep Rosa Bonheur na abbeys, éta St Mary of Long-sur-mer dina Calvados atanapi kami Lady of Sénanque di Vaucluse, geus ngomong Minggu di warisan Foundation.

Tapi sakumaha cyber (nu cai mancur dina Loir et Cher atanapi Bar-sur-Seine di Aube), a relay di Saint-Laurent, facades imah di Saint-Pierre di Martinik atanapi Tamil candi di Saint -Louis-de-la-Réunion. 18 The situs anu lengkep dina website www.missionbern.fr.