B737 MAX: Boeing pasar saham ragrag

[Social_share_button]

Ethiopian Airlines geus ditunda operasi na opat B737 MAX (Tulisan: ngirut Dalsh) The stock Boeing tumiba dina Senén Maret 11 on Wall Street sanggeus putusan sababaraha Airlines mun digantungkeun operasi armada maranéhanana B737 MAX 8 dinten sanggeus kacilakaan hawa anyar ngalibetkeun alat.

Boeing limping sapanjang di bursa saham. Saatos putusan Cina, Indonesia jeung Ethiopian Airlines mun digantungkeun dugi salajengna bewara operasi Boeing 737 MAX sanggeus kacilakaan lumangsung Minggu di Ethiopia di hiji pesawat tina tipe ieu dipiboga Ethiopian Airlines, peta nu produsén Amérika tumbled Senén Maret 11 leuwih 10% dina perdagangan mimiti dina bursa saham, saméméh picking nepi isuk-isuk. Hiji waktu 16h25 Paris, judulna éta ka handap ampir 7%.

Nyababkeun kajadian anu kanyahoan

Sanajan nyababkeun kacilakaan teh tetep kanyahoan for jaman ayeuna, investor sieun pesawat aya dina sual kusabab kamiripan tangtu antara kacilakaan tina Ethiopian Airlines anu dijieunna 157 korban, tur sina ka dina bulan Nopémber di maskapai Indonésia Lion Air, anu kaayaan anu henteu acan ngadegkeun. Dina duanana kasus, MAX B737 8 éta brand anyar (duanana anu dikirimkeun tilu bulan saméméh kacilakaan teh), sarta dina dua kasus eta nabrak teu lila sanggeus takeoff. ngabandingkeun eureun di dinya. Teu dugi maca buleud hideung nu kapanggih pikeun leuwih lengkep.

pesawat nabrak Minggu lila sanggeus takeoff ti Addis Ababa. pilot kungsi dilaporkeun saacanna "kesukaran" na dipenta pikeun ngahurungkeun sabudeureun, ceuk CEO Ethiopian Airlines. Korban anu tilu puluh nationalities béda. Ieu kaasup karyawan 22 PBB.

"Pesawat ieu deukeut jeung taneuh tur ngagagas péngkolan hiji. Kami geus katempo tulak digolongkeun ti eta, "manehna ngawartoskeun Reuters saksi Malka Galato. "The sapi grazing dina widang éta dina panik (...) Aya haseup na Sparks di pungkur ti pesawat."

Boeing "diusahakeun unsuccessfully pikeun meunangkeun deui luhurna, anjeunna swerved, aya haseup bodas, objék, pakean ragrag, lajeng eta nabrak," ceuk patani anu drama dihadiran Tamirat Abera.

Numutkeun situs Flightradar24, Unit miboga hiji laju erratic of nanjak sanggeus takeoff ti Addis Ababa. Anjeunna naek ka ampir sarébu kaki méméh ragrag ka 450 kaki remount gancang 900 kaki, nepika ngiles tina layar radar.

Ehiopian Airlines, pausahaan reputable

Bari Lion Air geus ditempatkeun sababaraha taun saméméh kacilakaan dina blacklist Éropa, anu kacilakaan konci Addis Abeba hiji parusahaan kuat (éta panggedena di Afrika) jeung renowned pikeun reliabiliti na. Kaanggotaan di Star Alliance, anu satru dagang panggedéna di dunya kalayan anggota bergengsi kayaning Lufthansa, Serikat jeung Singapore Airlines, ogé imposes nerapkeun standar kaamanan pangluhurna.

Ethiopian Airlines ceuk kaptén, Yared Getachew, anu kagungan dual kabangsaan Ethiopian na Kenyan, éta hiji pilot ngalaman kalawan leuwih ti 8.000 jam hiber.

Pesawat strategis B737 MAX pikeun Boeing

Dibuka aya kirang ti dua taun ngan, anu B737 MAX mangrupakeun instrumen strategis pikeun Boeing. Memang eta diposisikan dina pasar pikeun haul pondok tur sedeng tina leuwih korsi 150, nu leuwih ti 60% tina deliveries of Boeing Airbus tapi ogé hadir di bagean pasar ieu kalawan A320Neo na. Dina ahir Januari, anu backlog B737 MAX amounted mun salinan 4.661. Samentara éta, éta pisan jarang ningali hiji pesawat nu anyar papanggih dua kacilakaan di suksesi gancang. Vérsi panganyarna tina B737 remotorisée kawentar ka MAX B737 diasupkeun layanan dina Méi 2017 350 tur leuwih salinan ayeuna ngalayang, kaasup 76 di pausahaan Cina.

A cacad design mungkin bisa jadi catastrophic pikeun Boeing.

sensor AOA

Salaku panginget a, dina kasus Lion Air, kotak hideung anu ngandung rékaman data teknis, tadi nunjuk masalah spedometer. Numutkeun laporan awal tina penyidik ​​Indonesian diterbitkeun dina bulan Nopémber, anu pilots ditanya Controllers lalulintas hawa naon éta speed na luhurna maranéhanana, dijelaskeun boga "masalah kontrol hiber".

pesawat kungsi ngalaman masalah sarupa tétéla patali erroneous ukuran disadiakeun ku sensor salila hiber na saméméhna tapi pilot kungsi diliwatan dina kontrol manual pikeun meunangkeun deui kadali pesawat. Penyidik ​​henteu ngajelaskeun naha éta pilots tina JT610 hiber panungtungan teu bisa lakonan hal nu sarua.

Gagal tina incidence panyilidikan (AOA Angle tina sensor serangan) anu ogé disebutkeun ku penyidik. The sensor sual masihan sudut hiber tina alat jeung anu berpotensi warung warning. Boeing geus nyetél sistem anti lapak anyar dina model panganyarna tina na sedeng-haul 737-MAX. Handap kacilakaan éta, Boeing kungsi dikirim catetan pikeun Airlines reminding drivers jeung kalakuanana bisi data erroneous tina sensor dampak.

Paling pausahaan mulasara penerbangan maranéhna

Paling operator kaméra ngurusan penerbangan maranéhanana. The low-ongkos maskapai Norwegia, anu ngoperasikeun alat 18, terus ngapung aranjeunna, nyebutkeun, turutan parentah jeung saran ti produsén, jeung otoritas penerbangan sipil.
Perusahaan Italia Air Italia (tilu unit) ensures janten di "minuhan pinuh kalayan parentah ti régulator operasional prosedur tukang" na nu eta "baris nuturkeun sagala tungtunan" aranjeunna bisa ngomong.

The Islandia parusahaan Icelandair terus beroperasi tilu alat. Kapala na Operasi Officer Jens Thordarson percaya "prématur" pikeun nyieun link antara kacilakaan Boeing Ethiopian na Lion Air.

"Sajauh, taya alesan pikeun sieun mesin ieu (...) Urang kudu aya alesan nyandak sagala aksi" kanggo momen, tapi nu bisa ngarobah gumantung kana hasil panalungtikan "lamun perlu "anjeunna ngawartoskeun koran Frettabladid.

The Rusia parusahaan S7 Airlines nu boga kadua alat eta, ceuk "taliti panalungtikan lumangsung bari sésana di kontak konstan kalawan produsén". Di AS, Kulon (alat 31), Amérika Airlines (24), kitu ogé Kanada, Air Kanada (alat 24) jeung Westjet (13) nuluykeun ngapung maranéhna 737 8 MAX. Aeromexico (6 pesawat), Aerolineas Argentinas (5), Brazil urang GOL Airlines (7), Turki Airlines (11), pausahaan India Spicejet (13) jeung Jet Airways (8), flydubai (10), pisan Polandia Airlines ( alat 6) atawa maskapai béaya rendah TUIfly (13) teu boga boh ngumumkeun aranjeunna interrupted penerbangan pesawat ieu.

Sumber: https://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/aeronautique-defense/nouveau-crash-d-un-b737-max-boeing-chute-en-bourse-810251.html