gaya jaman ayeuna: Bettina Oldenburg ngarahkeun anjeun

[Social_share_button]

Milanese of nyoko, anu Jerman Bettina Oldenburg ngabogaan knack keur kelir nikah, campur prints, manggihan beautifully dijieun buah jeung ngawangun dina detil insolent. The diréktur Bottega Veneta kempelan Masters dina pangaruh kana kasampurnaan seni rusuh gaya dina ramo na leungiteun sagala konotasi négatif. Reviewing gimmicks nginjeum ...

Telescoping Srimanganti jaket jeung kolor oversized bajoang
Nikah biru jeung Burgundy
Soften sacara gembleng jeruk di kontak sareng hiji kamar pink heubeul
Twister leutik angkatan laut bulao pakéan austere strand di kontak jeung duo semi-tinggi kaos kaki / sendal mutant
Nyampurkeun kolor lalaki salaku rok pinuh
keusik Mitra, héjo laut, konéng sarta taupe
Opting pikeun hiji permata aheng tur twister masif pikeun kaos oblong dasar

Buka di teang tina leutik karakter dresses print cukup dina diri
Wani kanyamanan trendi
Gawe bareng nuansa miboga kelir via alam radikal béda ti kamar
merak Mitra bulao, mustard konéng, acuk heubeul jeung coklat
Nyadiakeun hiji diménsi urban ka sarong rok di heats di kabaran ti hiji sportswear sweatshirt
Dasi a sal leutik sabudeureun beuheung pikeun finalize a retro / katingal cozy
Bakal offset kembang biru pakéan panas ku maké sapatu kalayan pisan jalu
Empower sadayana campuran dicitak, disadiakeun yén maranéhna mindahkeun dina widang warna sami

Dianalisis 3 sababaraha taun ka pengkerGaya kabogoh na Ana Gimeno Brugada deserved update saeutik:
Geser hiji kaos belang jeans oversize dina 7 lega / 8
Ningkatkeun nuansa nuansa coklat via touch cai héjo
Chiciser blazer coklat buludru duo / cap latte di kontak sareng sal dihijikeun shawl
Ngagem calana oversized potong pondok dina ankle jeung tightened ku sabuk kulit

Marier ocher, almond lampu héjo jeung pink
Telescoping cap coklat, blazer coklat buludru sal leutik dihijikeun sabudeureun beuheung jeung kesang caramel
Ngarojong hiji lega calana jalu shawl hiji hiji heubeul-strand
Juxtaposing kemiri, vibrant biru jeung némpél tina emas
Milih polo Lacoste badag teuing, guna maénkeun kalayan maranéhanana draws Leupas

Rekening Instagram na: https://www.instagram.com/bettina.oldenburg/