Khloé Kardashian miwarang hiji indulgence saeutik kana kritik na

[Social_share_button]
Béntang TV kanyataanana Khloé Kardashian - WENN

Dina surat panjang dipasang dina Instagram, Khloé Kardashian implores pengikut na janten langkung sabar sareng dirina. Kedah nyarios yén pamaké Internét tétéla henteu laun pisan ditinggalkeun Tristan Thompson, bapa putri-Na Leres, dimungkinkeun dina gaduh tétéla ditipu on sahabat adina nya Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Béntang TV kanyataanana Khloé Kardashian

"" Persépsi anjeun kuring nyaéta pantulan anjeun ". Kudu sadar kecap anjeun. Naon nyarios diitung. Janten sadar tina hal-negatip nu mikir ku anjeun ucapkeun. Naon anu dipigawé lamun aya anu dikritik? Dupi anjeun gaduh ide anu saé kumaha katerangan atanapi kalimah tina panginten tiasa ngarobah dinten anu langkung saurang jalma? Wrote Khloe Kardashian.

Birkin orok

Pilarian tulisan na panganyarna InstagramNajan kitu, urang tiasa ningali yén annoyance sababaraha palanggan na boga sakedik pikeun ngalakukeunana sareng direcahna Na. Mun béntang kanyataanana TV manggih solace jeung putri-Na Leres, anu cukup ngartos, sababaraha pikilieuneun pisan, sapertos makéna ieu némbongkeun bulan orok 10 nya di tengah belasan kantong Birkin, sajumlah dollar 160.000.