INEDIT Zidane mulang ka Real Madrid

[Social_share_button]

Real Madrid geus formalized nu PHK tina palatih na ayeuna, Santiago Solari, sarta balikna Zinedine Zidane. move asalna teu lila sanggeus serial hasil négatif tim, ngabogaan kaluaran geus dina satengah Raja urang Piala, buleud tina Liga Champions tapi ieu maréntah kaluar tina lomba judul di La Liga.

Meunangna tim bodas ngalawan Real Valladolid (1-4) moal disimpen Solari, sanggeus runtuyan tilu hasil négatip dirékam ngalawan Barcelona dina Raja sacara Piala na AJAX. real Madrid geus mastered tim Kalér di Spanyol Minggu tapi teknisi Argentina euweuh ngakibatkeun Real Madrid, sanajan pilar ngarojong tina kamar locker salaku Karim Benzema.

Ti Senén, eta bakal Zinedine Zidane, Club legenda 'merengue', nu bakal nyandak ka reins sahiji tim dina raraga ngalempengkeun makéna. Perancis mangrupa salah sahiji inohong konci bandung, sanggeus dipimpin bandung tops salaku pamuter 'merengue', berkat gawang legendaris na di 'Novena' husus, tapi ogé salaku palatih, unggul antara séjén tilu padeukeut Liga Champions. Manéhna balik ampir sapuluh bulan sanggeus geus pasrah. borongan nya bakal ngajalankeun dugi Juli 2022.

Dina pernyataan dikaluarkeun ku klub 'merengue' Real Hatur Santiago Solari pikeun digawé, kawas "komitmen jeung kasatiaan salawasna ditampilkeun "maturan anjeunna tetep nutup nepi ka bandung. ringkes ogé nyebutkeun yén Zidane bakal dibere ti 20h (Waktu Perancis) ieu lundi di kamar pencét of stadion Santiago Bernabéu.

The legend mulih

Dina kurun pajeulit, anu Madrid-makers geus opted pikeun lalaki anu geus dipikawanoh nanaon nu ayaan di ibukota Spanyol. Zinedine Zidane, 46 taun, Dimimitian karirna jeung tim nonoman of Real lajeng naek dina rengking jeung nyokot kadali tim munggaran.

petualangan na dimimitian dina bangku di 2012 kalayan tim 'Cadete A ' Madrid. Ieu lumangsung hiji mangsa saméméh Carlo Ancelotti kabukti mun jasa na pikeun mantuan manehna salila sataun sahiji 'Decima. Salila mangsa 2014-15Manéhna balik ka kategori handap, ngagabung staf teknis ngeunaan Real Madrid Castilla dugi January 2016Nalika klub nu mecat Rafa Benitez tur dipercanten anjeunna keur satengah kadua mangsa.

pangalaman na di Helm sahiji tim kahiji éta hiji kasuksésan nyata. Dina ngan dua sarta satengah taun, Zidane meunang salapan tina judul 13 dicoo ku timnya, jadi dina jangka waktu rékaman kadua teknisi paling dileler sajarah 'merengue' (ngan balik Miguel Muñoz, kalawan judul 14).

anjeunna gleaned tilu Champions padeukeut Leagues, salah Liga, dua Super Cups di Éropa, dua Dunya Club jeung Spanyol Supercup pas keur petualangan suksés sakumaha palatih of Madrid, salila manehna oversaw 149 cocog.

'Zizou' ieu bade pomp hébat lima poé sanggeus unggul dina Liga Champions di Kiev, raray Liverpool (3-1) Mungkin 2018. The 'Merengues' janten juara Éropa pikeun sataun katilu padeukeut kalayan gol ti Benzema na Gareth Bale di kaulinan nu, di sagigireun keur panungtungan anjeunna diarahkeun, ogé dimaksudkan Nepi ka tungtun taun petualangan Cristiano Ronaldo ka Madrid.

Le 31 UjangZidane ngumumkeun, dipirig ku Florentino Pérez disoriented, anjeunna ninggalkeun bandung sabab tim kungsi "diperlukeun hiji perobahan," tapi miang na tungtungna boostait lain tim anu bakal ngawasan deui Ampir sapuluh bulan engké.

A dimimitian lima bulan engké

The Argentina nyandak tim jawab ka 29 Oktober siga akting. Anjeunna landed dina bangku tina Real Madrid, sirah ka handap, anu kapaksa ruku 5-1 di Camp Nou, A cocok nu dihasilkeun impeachment nu Lopetegui.

Solari geus jadi detested status interim na dua minggu sanggeus nyokot leuwih tim kahiji dina muatan. Na hasil awal, nyaéta opat ngéléhkeun di opat kaulinan 15 kalawan gol ngoleksi jeung dua conceded, diwenangkeun anjeunna kana tanda kontrak dugi 2021.

Sakali dikonfirmasi dina palatih resmi nya ku tim, Solari cicing moments geulis salaku kapala kapal bodas. Kahiji di antarana éta triumph nu Piala Dunya Club, Kompetisi nu latihan Madrid urang ieu dina aktipitas dina festival karasa nyanghareupan Kashima angga di semis (1-3) jeung Al-Ain dina cocok pikeun judul (4-1). Saterusna, urang baris apal Solari keur kabisa manehna kapaksa némbak anu pangalusna Vinicius, Salah sahiji 'merengue' nu janji greatest.

Tim némbongkeun sababaraha rupa sanggeus jawara dunya mahluk, tapi cocok mangrupa éta pikeun ngarobah trend umum: yen di 2-0 beungeut Seville di La Liga. Sanggeus meunangna ieu tujuh kaulinan tanpa eleh dituturkeun (Hiji draw ngalawan Barcelona) ... tapi sakali séri geus réngsé, momen decisive anjog.

Liga kadalapan Champions nyanghareupanAJAX à Amsterdam (1-2) éta kabagjaan panungtungan di Madrid runtuyan cemerlang ieu patandingan. Sanggeus meunangna di Walanda, Madrid sujud ka handap sateuacan Girona, meunang raray Levante sarta mukim a minggu kritis salila éta 'Merengues' leungit dua kali ngalawan Barcelona, Ninggalkeun Copa jeung paribasa pamit ka Chances judul maranéhanana ieu mangsa, sarta ogé sujud beurat ngalawan AJAX di Bernabéu minggu anu skor 1-4, abandoning makuta maranéhna.

Sanggeus na ampir opat satengah bulan di Helm tim, Solari indit sarta kalawan jumlahna aya 21 ngéléhkeun, dua draws jeung dalapan ngéléhkeunDi sagigireun Triumph disebutkeun Piala Dunya Club.

Sumber: https://fr.besoccer.com/info/officiel-zidane-est-de-retour-au-real-madrid-597039