Zidane mulih ka Real Madrid ka ngaganti Santiago Solari

[Social_share_button]

Thunderclap Spanyol. Dina Senén soré, Santiago Solari bakal sacked salaku palatih of Real Madrid. Zinedine Zidane ngagantikeun.

Zidane mulih ka bangku Real. (B.Cremel / Tim)

Ieu kejutan badag: Zinedine Zidane mulih ka bangku tina Real Madrid. The French mingpin sidang on Salasa isuk. Salaku ieu wangsit Sexta soré mimiti, Santiago Solari, anu manajer merengue ayeuna, bakal diteundeun magrib dina Senén sanggeus pasamoan tina manajemén klub. Ngahubungi ku Florentino Perez, presiden klub teh "ZZ" tanya kurun waktu cerminan mangsa sabtu minggu, saméméh narima. nurutkeun Marcakontrak bakal ngajalankeun dugi 2022.

Tien Juara tilu judul Liga Champions dina urutan dina bangku Real (2016, 2017, 2018) tapi oge 2017 Liga, 46 taun teknisi ditinggalkeun klub panas panungtungan nalika na sésana dua taun kontrak.

Sumber: https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Zinedine-zidane-revient-au-real-madrid-pour-remplacer-santiago-solari/997494