Cristiano Ronaldo qualifies Juventus ... 3-0

[Social_share_button]

Naon anu buta! Disetir ku hiji rongkah Cristiano Ronaldo, panulis a Juventus tripled malikkeun Atletico Madrid na baja na Pertahanan (3-0) pikeun cocog keur final ti quarterfinals Liga Champions tur nuluykeun ngimpi judul.

Juventus ogé miharep na "remontada" atanapi na "rimonta" sabab nyebutkeun di Italia. Barcelona sempet junun, ngalawan Paris SG komo Manchester United taun ngalawan klub Parisian.

Malah Roma usum kamari anu junun ngalawan Barcelona. Naha henteu Juve sumping nutup taun panungtungan di quarterfinals (0-3, 3-1) ngalawan Real Madrid ... Ronaldo?

Aya eta teh pakarang rusiah, anu Pakarang bisa nepi ka tiwasna. Ngaganjel dina leg kahiji, leungit 2-0, Portugis dikirimkeun Salasa dina Stadion Juventus bitu hiji pagelaran legendaris.

Dina merengue jersey, Atlético sempet mindeng hasil kalawan gol 22 31 dina patandingan. Jeung Liga Champions téh cobaan-Na, yén manéhna meunangkeun lima kali na di mana manéhna ayeuna didaptarkeun gol 124.

Dina 2016 ngalawan Wolfsburg, anjeunna ngalaman geus junun ka Sunda sami, a tripled-ahir suku (3-0) sanggeus 2-0 backhand mun balik.

Tapi ieu "wungkul" Wolfsburg. Taya pertahanan Atletico Madrid salaku hiji témbok insurmountable, dua juara dunya Griezmann na Lemar jeung motivator master sarta tactician Diego Simeone.

Tapi nu teu withstood nu amukan ti Portugis lima waktu Golden Ball anu, 90 menit ngingetkeun naha klub bekasi kungsi turun ngaliwatan € 100 juta panas panungtungan sarta masih spends 31 juta gaji di musim mun meunang manehna ka Real.

Disetir ku publik mangrupa ditangtukeun pikeun hirup peuting legendaris, anuTim Massimiliano Allegri ieu mimiti dijieun sagalana manehna sempet malah moal diusahakeun do di leg kahiji: pencet, maén tinggi na tetep lucid hésé pikeun nangtukeun kasaimbangan antara resiko nyandak na nu leuwih ulah. Kusabab gol conceded, sarta ieu leuwih.

titik cocok

Salila 20 menit alus, kaulinan anu dilaksanakeun sagemblengna dina satengah Madrid taneuh. Tapi Juventus eta bentrok kalayan hiji as overloaded lamun manehna milih kaulinan taneuh jeung, nalika manehna diliwatan ku jangjang, mesin kirimkeun balon tina sirah dipasangkeun di wewengkon Oblak.

Atletico lajeng nampa nalangsara tanpa bronchusr, teu nawiskeun sababaraha urutan langka tapi lila tina ngilikan, tanpa wae Tujuan atra ti maot waktu.

Curiously, nalika Juve seemed kudu putus manehna kapanggih lawang ka. Bernardeschi, pikaresep Dybala, junun hiji cross unggulan ti kénca jeung Ronaldo sumping ngajalankeun, nyokot pangalusna dina Juanfran (1-0, 27e).

Teu lila sanggeus tatakrama, CR7 lajeng dibikeun dua tim dihijikeun, acan kapala, "dunkant" luhureun Godin, ahli dina kaulinan hawa acan (2-0, 48e).

hasilna geus selingkuhan tightrope antara jalma anu hayang nyandak sagalana sakumaha Chiellini unleashed, sarta jalma anu inget yén bahaya éta kénéh hadir.

Tapi éta publik anu mutuskeun bekasi pikeun pamaén, Ngadorong beuki loba kuat. Pisan ngora Kean munggaran lasut hiji titik cocok kahiji ku leungit tanding na kalawan Oblak (82e).

Lajeng Bernardeschi ditinggalkeun dina razia stunning menyimpulkan ku kareta Correa di balik sarta kana beungeut cai.

Pinalti jeung titik cocok kadua pikeun Juventus. Ronaldo teu bisa sono (3-0, 86e). Atletico, nu teu dipiguraan ditembak, geus ngaleungitkeun. Juve nya, Ronaldo, anu ngamungkinkeun sakabeh impian.

Sumber: https://fr.besoccer.com/info/ronaldo-ronaldo-ronaldo-597811