Anger mangrupakeun toxin kana awak.

[Social_share_button]

Anger boga tingkat nu beda. Aranjeunna dibasajankeun gén atawa iritasi pikeun sababaraha annoyance ka gairah buta nu ngarah ka meta paling destructive manusa. Ieu dina kanyataanana salah sahiji émosi les sengit nu bisa ngarasakeun. Salah sahiji anu pang ngabahayakeun ogé. Ieu explodes atanapi anu diteken, nya antukna bakal nyieun urang gering.

The mahluk manusa anu sahingga Nyanghareupan hiji paradoks hébat. Anjeunna karasaeun amarah, naon kajadian. Teu mungkin mun mutilate ieu bagian tina dirina. Ieu kudu tetep diajar ngokolakeun résiko gering, awak jeung sumanget. Warta alus nyaeta anu ieu mungkin. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyalurkeun anger constructively. Bersaing, migawe, Candak resiko anu sagala cara pikeun ngalakukeun hal eta. Tapi lamun urang gagal, awak sorangan bakal mayar konsékuansi.

Anger ngajadikeun anjeun gering

Duanana alternatif obat konvensional nu keukeuh yen sagala kasakit boga komponén emosi. Ti sudut pandang nu deukeut holistik, sadaya kasakit mangrupa emosi unresolved. Nalika emosi ngahontal tingkat na pangluhurna, éta sanggup kaséhatan nyata deteriorating komo ngakibatkeun pati.

ambek-ambekan

prospek ieu nunjukkeun yén unggal emosi mangaruhan bagian nu tangtu awak. Dina kasus amarah, eta dipikanyaho yén éta mangaruhan utamana sakabéh aréa batang na burih.

Anger nyokot loba bentuk. Ambek-ambekan, kapaitan, hatred, jsb Sakabéh bentuk ieu pamustunganana ngahasilkeun implikasi kaséhatan. Kanyataanna, anjeunna actedTeu bom nyata waktu anu pamustunganana manifest sakumaha gallstones, masalah hampru sarta sagala rupa masalah pencernaan.

Balukar béda dina awak

peneliti ti Institute Nasional on sepuh geus nembe dilakukeun survey on efek tina anger dina awak. Papanggihan nalungtik dikaluarkeun dina Journal of the Amérika Hearth Association. Ieu diverifikasi yén jalma anu aya overwhelmed ku anger condong némbongkeun tanda emosi ieu awakna.

Ieu ieu kapanggih yén maranéhanana anu meunang ambek mindeng condong mibanda Abnormalitas dina arteri carotid. Ieu écés ngaronjatkeun résiko ngabogaan stroke a. Nya kitu, eta kapanggih yén maranéhanana anu boga tipe karakter "antagonis", ie tinggi-konflik umumna boga thickening tina tembok arteri.

haté tatu

Leuwih ti éta, naon kaleuwihan anger ngabalukarkeun kanaékan ditingali dina produksi hormon tangtu. Di antarana, adrenaline. Kanaékan zat ieu ngabalukarkeun hiji robahan dina kasaimbangan awak sarta ahirna bisa ngabalukarkeun serangan jantung atawa kalainan otak.

Ngayakeun ngandung ... ngayakeun hayu dirina nyandak kadali

Urang kudu poean loba alesan ka meunang ambek, naon kapentingan urang. Euweuh jalan sampurna, sarta konflik jeung annoyance punctuate dinten urang. Pikeun nyalurkeun parasaan ieu ngeunaan tampikan sarta iritasi hal kahiji anu mikawanoh yén urang ngalaman anger. Kanyataan basajan ieu geus naek kasempetan pikeun saluran tanaga na bijaksana.

Salaku urang disebutkeun tadi, emosi ieu boga facets béda. Aya dasarna opat :

  • anger Uncontrolled
  • Anger "tepa" atanapi dialihkeun ti hiji jalma ka nu sejen
  • Anger pikeun nutupan rasa pingsan sejenYén jalma nu teu tiasa sadar nampi
  • The anger nu asalna tina kurangna assertiveness

Prosés anger utamina ti opat sumber: sieun, hanjelu, Mamang na kasalahan. Anger teu ngajawab ngayakeun sieun atawa hanjelu atawa ragu atanapi kasalahan. Ieu ukur nawiskeun eta kaluar bahaya. Ieu ngahasilkeun rasa release sakeudeung, tapi teu ngaleungitkeun nyababkeun masalah. Ogé boga Kaayaan ngakeuheulkeun yen eta eupan sorangan. Simkuring ngarasa leuwih amarah, kurang kamungkinan kami ngadalikeun eta, meh bisa ieu intensifying. Ieu kumaha gawéna.

awéwé dina cai

Leyuran teu ngayakeun mun nindes atawa rék dipegatkeun uncontrollably. jalur anu narima yén urang ngarasa amarah, exposing nyanghareupan eling. Manehna mimiti defuse. Ngan detik 10 mun ngalakukeun latihan ieu. Éta lajeng perlu coba pikeun ngaidentipikasi naon sumber nyata amarah. Hal ieu méré kami clues on kumaha ngajawab masalah anu geus balik.

Sumber: HTTPS: //nospensees.fr/colere-toxine-corps/