TUBAL langkung fervent ti kantos.

[Social_share_button]

Bari nagara na berjuang dina badai rupa gangguan nu meakeun anjeunna pikeun sababaraha taun, anu rapper Cameroonian Injil reiterates iman sarta nyaéta panggero pikeun katengtreman.

Dina Akun Instagram na, kamari dileupaskeun poto dicokot studio hirup tina hiji stasiun télévisi lokal dimana anjeunna masihan hiji wawancara euyeub ku fervor na dmana.

Panulis " I Rap pikeun katengtreman "Pipah kaluar sababaraha bulan kapengker teu diniatkeun weary dina perjuangan, dina pilarian tina nilai mulia ieu naon karapihan sarta anjeunna intends mun infuse nu nonoman Cameroonian. Langkung fervent ti kantos anjeunna ngadawuh: "Dina karapihan, urang miboga kamampuh ngalakukeun hal hébat. Komo keajaiban. Hiji iman saeutik ngalir gunung. "

Sajaba ti éta, rapper ngora, bakat sacara harfiah dépoyé anonce shooting video anyar na (kawas hiji elang) Pikeun Douala (Kamerun) isukan, Rebo, March 13.

musik visibly urban Injil di Kamerun dina roll sarta henteu shoed tanpa eta.

https://www.instagram.com/?hl=fr