Boeing nyebutkeun eta bakal nyaritakeun FAA kana TIK ditunda 737 datar Max "kaluar tina hiji kelimpahan caution"

[Social_share_button]

Saatos Méh unggal nagara di dunya ditetepkeun yén pesawat Boeing urang 737 Max shoulds dijaga dina taneuh, Boeing tungtungna relented Rebo soré sarta Said, dina hiji pernyataan, Éta Ieu dupi nyaritakeun FAA kana taneuh TIK sakabéh armada.

Ieu dikutip euweuh tambahan data papanggihan emas, Mending ceuk shoulds datar digantung "kaluar tina hiji kelimpahan caution na guna nengtremkeun ati nu ngapung publik ngeunaan kaamanan di pesawat urang".

"Kami ngarojong hambalan ieu proaktif kaluar tina hiji kelimpahan caution. Kasalametan hiji nilai inti dina Boeing pikeun salami urang-geus-geus ngawangun airplanes; sarta eta salawasna bakal "Dennis Muilenburg, presiden Boeing, ceuk.

Boeing, pausahaan Cenah, Ngajadikeun rekomendasi ieu sareng ngarojong putusan ku FAA.

penerbit aslina https://edition.cnn.com