Cristiano Ronaldo: tina impian kana kanyataan-Saatos Juventus - Atletico madrid (3-0)

[Social_share_button]

CHAMPIONS Liga - Ku hat-trick ka memorable ngalawan Atlético Madrid (3-0), Cristiano Ronaldo geus nembongkeun yen Juventus Turin tiasa bangga parantos dirobah watekana ku ngalamar jutaan euro. Sareng anjeunna, impian tatina anu leuwih gampang jadi nyata.

Malem kanggo carita. Cocog kanggo nyerat sakedik dongengan manusa. Aya rapat dimensi anu séjén. Kauntungan anu ditandaan arwah. Jeung menerkeun sadayana. Harga transperna. Atawa jumlah astronomi tina gaji. Sakabéh tokoh ieu anu parantos naroskeun hulunana di-bulan langkung ayeuna ayeuna parantos terpesan ayeuna. Dina saeutik menit langkung 90, Cristiano Ronaldo parantos ngabébaskeun sagalana jauh ku napas bakat. Sarta dijadikeun impian-bianconeri nyata.

Cristiano Ronaldo sanes bagian tina pamaén bal. Yén, urang terang eta pikeun sababaraha taun ayeuna. Tapi anjeunna masih nyiptakeun Tangtu Salasa ieu. Unggal jéntré tina cocok ieu ngajadikeun eta malah langkung khusus. Saacanna kadatangan, urang parantos nunjuk tingkatanna efektipna ayeuna di C1 ieu mangsa (gawang 1 dina patandingan 6 kahijina). Anjeunna parantos ngapalkeun tilu gawang, kaasup dua kalintang luhur sareng waktos sareng waktos sanésna. Tur aya utamina lawan anu nambihan skala ka wujudanana.

Cristiano Ronaldo ngagungkeun gol ngalawan Atlético MadridGetty Images

Nu jelas Juve - Real

Padet dina suku kahiji (2-0), Atlético Madrid ngadeukeutan dina jalan karajaan. Urang ulah nempatkeun tilu gol kawas anu dina latihan dipandu ku Diego Simeone jadi dipaké pikeun meungpeuk spasi na tim lawan frustrating. Ronaldo tumaros ka anjeunna. Ampir sadayana nyalira. Sareng éta naha Juve indit pikeun balik deui. Sanés lain nanaon. Pikeun pangabisa rongkah ieu pikeun menyakiti pertahanan. Pikeun mencetak dina rapat Europeanropa tina ilk ieu.

Anu awon nyaéta Cristiano Ronaldo henteu diwatesan ku tilu tatu nubles. Anjeunna mendakan suku-Na sababaraha taun ka tukang. Unchained, sakedik kasaksian kahayang ieu pikeun mengéngélétkeun pangambangan, anjeunna écés némbongkeun cara nyakuran na timnya Turin. Ti salah sahiji tungtung ka tungtung rapat, anjeunna nimbang sadaya beurat-Na. Anjeunna ditempatkeun sababaraha akselerasi saé. Tur geus berharga dina peran pivotal pikeun panduan kaulinan Turin. Urut Mancunian henteu dugi ka stats gélo-Na. Malah upami naon anu damel di wengi sanés na sanés tilu préstasi na.

Aranjeunna henteu pécionan planét bal pikeun ngagaduhan sarana nandaan tanda tapak anu sapertos di shock Europeanropa. Ronaldo tumaros deui. Tur kalawan tim anu anyar, anu janten sakedik sapertos. Saminggu sanggeus ningali Real Madrid bisa dihina ku nonoman pinapsueun sahijiAJAX Amsterdam, simbolna anu teuing pikeun hirup pikeun urang Madrid. Inevitably. Sareng ieu anu nunjukkeun pangaruh pakarang fatal Ronaldo. Untungna kanggo Florentino Perez yén anjeunna junun mawa deui Zinedine Zidane Jam 24 sateuacan, disebutkeun présidén Madrid bakal ngadangukeun alih CR7.

Cristiano RonaldoEurosport

Bapak C1

Upami Real parantos ngantepkeun kalebet hiji judul anu dugi ka unggal Mei kanggo tilu taun, Juventus boga unggal alesan pikeun congratulate dirina dina wani-Na. Ngahubarkeun élimasi na di kufinal taun ka tukang ku Real sareng ku tripling ... Ronaldo, Lady Lady parantos kesel kabiasaan -na, yakin yén bakat, ngamuk pikeun meunang sarta pangalaman CR7 tiasa ngadamel anjeunna lulus tanjung Keur kitu, juara Italia parantos turun langkung seueur ti 110 juta euro dina usum panas kamari sareng méakkeun 31 juta sanés per usum dina gaji. Ieu sigana sigana anu gélo kanggo pamuter 34. Tapi taya sahijieun bakal heran tentang jumlah ieu saatos malem ieu.

Salasa, Ronaldo disahkeun kaleuwihan sareng ngalaan yén Liga Champions nyaeta test na. Teu aya kabeneran anu anjeunna parantos meunang lima kali. Janten enya sareng anjeunna, Juve seueur pakarang pikeun nungkulan Piala anu ngupingerkeun caket. Kalayan ayana Ballon d'Atip kalawan lima taun dina jajaranana, impian ti C1 leuwih gampang jadi kanyataan. Saperti dina kasus Salasa peuting peuting magis ieu di Stadion Juventus. Hiji malem ditandatanganan CR7. Hiji deui pikeun Monsieur

source:https://www.eurosport.fr/football/ligue-des-champions/2017-2018/apres-juventus-atletico-madrid-3-0-avec-cristiano-ronaldo-on-passe-du-reve-a-la-realite_sto7183640/story.shtml