Pep Guardiola speaks di ni'mat Bayern Munchen contre Liverpool di Liga Champions

[Social_share_button]

Pep Guardiola ngaharepkeun klub karéta Bayern Munchen ngéléhkeun Liverpool na gabung Manchester Kota di Liga Champions saparapat-final.

Schalke Muji ruthlessly disapu kumisan ku Kota di Etihad salaku hiji haul tujuh-cita emphatic nempo em Cruise kana dalapan kahadean tukang tina meunangna agrégat 10-2.

Liverpool bakal neuteup ka Jieun oven Éta ku nganapigasi panungtungan-16 leg kadua Rebo urang di Allianz sarena, gawang Guardiola ngaharepkeun saingan judul Kota urang titajong Dina klub heubeul-Na.

"Hapunten kanggo urang Inggris Bayern gawang abdi hoyong ngaliwat," ceuk Guardiola. "Kami nyangkokkeun sabagian klub ieu. Abdi bogoh Munich. Abdi bogoh Bayern. Kuring geus loba babaturan dinya. "