Hiji bulan 10, Pangeran Louis geus bangsat a: Kate Middleton n

[Social_share_button]

Dina unggal outputs anak, Kate Middleton tiasa euweuh mantuan nyieun wahyu ngeunaan barudak na. Dina mangsa nganjang ka puseur kulawarga Henry Fawcett Anak Center di Salasa Maret 12 di London kidul, anu Duchess Cambridge geus dibikeun jalan ka sababaraha Rahasia ngeunaan kulawargana. Bari manéhna ngomong jeung moms hadir dina acara éta, pamajikan tina pangeran William geus ngawartoskeun yen keur dirina, hal pangalusna di dunya "Ieu pikeun nampa hugs ti barudak nya", Laporan nu surat poean.

kasempetan ogé méré sababaraha warta putrana bungsu, Pangeran Louis. Dina ngan 10 bulan, anu budak saeutik anu diajar leumpang. Sarta pikeun mantuan manéhna, Kate Middleton masihan anjeunna a pitulung saeutik kalayan trotter a. Hijina masalah: nu Duchess Cambridge nyebutkeun eta "Nabrak madhab" kalayan kandaraan-Na, sarta anu "Spends waktos na chasing sanggeus anjeunna" ! confidences fun, suggesting yén putra bungsu ti Kate Middleton et du pangeran William nyaeta dina lagu pikeun janten rascal saeutik kawas lanceukna George sarta adina CharlotteNu biasana ngecas mun ngahibur galeri outings tina kulawarga karajaan.

Salila mangga buka ieu, loba moms bisa tukeur jeung Duchess Cambridge, sarta assured yén "Ieu ngan denok, pisan handap-to-bumi". Kate Middleton ogé ngalaman senang jeung barudak kiwari jeung teu ragu maénkeun kalayan aranjeunna sarta cajole.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/a-10-mois-le-prince-louis-est-deja-un-chenapan-kate-middleton-n-arrete-pas-de-lu-944062