Hiji scrub ultra-basajan tur super lemes keur anjeun

[Social_share_button]

Kuring hayang ngabejaan Anjeun tentang a scrub homemade kaluar tina bulao ku kuring dina Minggu nalika Nyaan miharep sangkan kuring scrub a jeung kuring kungsi pancen nanaon di leungeun sajaba ti gula jeung minyak zaitun ...

Hiji scrub ultra-basajan tur super lemes nu kedah geus nyaho!

Ieu sampurna karét awak, suku, tuur, elbows na naon rék ... kuring malah diusahakeun dina beungeut jeung urut gently, tapi estu lalaunan jeung kulit abdi sagemblengna dipikacinta. Hasilna: Kulit 5 lemes dina menit datar.

Pikeun scrub ieu hebat nu peryogi 2 bahan: gula jeung minyak zaitun (dipikawanoh sarta dipikawanoh salila abilities moisturizing na).

Jeung bahan ieu 2, Anjeun kudu cangkir atawa mangkok, dina pondok wadah leutik.
Pikeun bagian abdi, abdi nyandak cangkir ti George (baca: cangkir Nespresso unggal sato galak tapi kacida praktis).

Ku naon ku ramo Chubby kuring a diagram saeutik kana ngajelaskeun sakabeh hal mun con.

Saatos Anjeun ngahurungkeun pancuran (atawa dimana wae rék pikeun masalah nu) anjeun moisten kulit, anjeun gaul gently kalawan ramo anjeun sarta buka ngaluncat campuran ieu dilarapkeun jeung diurut ku gerakan sirkular leutik.

Simkuring hilap teu bilas lajeng bisa cium kulit jadi éta lemes.

Jigana mah malah bakal meuli scrub kabeh lantaran mibanda prinsip ieu, éta hébat ékonomi, seger, fun do, alami, éta daun kulit super lemes (malah kulit abdi rapuh sarta sénsitip anu bungah) I ningali titik alus!

Babaturan, lamun terang resep basajan séjénna kawas ieu henteu ragu, Abdi bogoh ide.

Kuring resep bahan basajan ngagunakeun sakumaha urang salawasna neangan di dapur a, resep teu nyusahkeun dimana anjeun nanya: sulingan acuk cai, baking soda, liat héjo atawa cuka tina foo-foo anggur ku eta ngalawan éta leuwih boring mun ngalakukeun ... 🙂

Sumber: http://www.elishean-aufeminin.com/mon-gommage-home-made-dune-facilite-extreme/