The Kaleresan Ngeunaan 5G: Naon urang Datang (jeung Naon Henteu) dina 2019

[Social_share_button]

Sanggeus taun hype ngeunaan speeds gigabit Éta baris ngantep Anjeun undeur pilem full-panjang di indung detik, 5G deukeut ka jadi kanyataan a. Taun ka tukang masihan kami rasa tina Verizon Lance 5G boga jasa home broadband ngagunakeun téhnologi tampa kabel hareup generasi sarta AT & T 5G Service Dibawa ka belasan kota.

sataun ieu bakal ningali peluncuran jaringan nirkabel 5G sabenerna sapanjang kalawan telepon Éta baris ngajalankeun eta em. Verizon bakal flip saklar jaringan mobile téh TIK 5G April 11, Awal taun bagéan Chicago jeung Minneapolis. 5G smartphone munggaran Verizon urang bakal di Moto Z3 - nurun. On Maret 14, anu Z3 urang 5G Moto Emod bakal sadia pikeun preorder. Anu nambahkeun-on bakal ngaktipkeun konektipitas keur 5G Z3. Verizon Cenah TIK 5G jasa bisa ditambahkeun kana-sagala pesawat taya sarta bakal ngarugikeun hiji tambahan $ 10 sabulan.

Samsung urang Galaxy S10 5G Meureun telepon 5G kahiji leres (ie moal retrofitted) kaluar tina gerbang, Tujuan makers telepon sejen, Kaasup LG, Huawei na ZTE-gaduh alat annoncé 5G of sorangan Maranéhna.