Emmanuel Macron, VRP Perancis di Kénya

[Social_share_button]
Présidén Emmanuel Macron sareng tara-na Uhuru Kenyatta dina konferensi pers di Stasion Nairobi, 13 March 2019.

Saatos Djibouti sareng Ethtiopia, Emmanuel Macron dipapag kalayan pomp hébat Rebo di tinggal présidén Kenyan ku baturna Uhuru Kenyatta. Pikeun nganjang ieu mimiti tina hiji kapala nagara Perancis saprak kamerdikaan nagara di 1963, dua inohong utamana ngawangkong ngeunaan bisnis.

Kostum beureum sareng topi badag, prajurit anu dilaan lagu nyanyi lagu kabangsaan di hareup kapala Perancis Perancis mimiti asup kana karaton présidén Kenyan.

Ditiup dua puluh hiji pakarang, hiji prelude pikeun wawancara ngeunaan ampir dua jam di mana loba bisnis ieu dikaitkeun. Emmanuel Macron muterkeun VRP di Kenya. Gambar jeung pausahaan Perancis ieu anu bakal ngembangkeun jalur karéta ka bandara Nairobi.

« Ieu bakal link kareta api mimiti di Afrika Wétan modern, sareng showcase gede pikeun Kenya jeung partnership urang Said Emmanuel Macron.

A partnership dumasar kana pragmatism. Présidén Uhuru Kenyatta ngécéskeun yén ti sudut pandang anu aya, sadaya nagara tiasa duanana " unik "Jeung" différents Na yén anjeunna badé nyandak sémah pangalusna pikeun ngembangkeun Kénya. " Emmanuel Macron mangrupakeun sahabat,Manéhna nyebutkeun, sapertos Rwandan Paul Kagame mangrupakeun sahabat kuring »

Dina sadaya, ampir 3 miliar euro ti kontrak anu bakal ditandatanganan Kemis.

Sumber: http: //www.rfi.fr/afrique/20190313-emmanuel-macron-vrp-france-kenya