Moal lami deui nikah imam?

[Social_share_button]

Archbishop Pascal Wintzer of Poitiers nyarios rajénti anu nikah sareng kawin.

"Imam imam sanés janten lalaki suci, anu kedah janten arbisis", anjeunna ngadamel mikropon RCF, radio Katolik Perancis.

Posisi anu henteu laér ti unanimos dina Garéja Katolik.

Sumber: HTTPS: //www.cnews.fr/videos/france/2019-03-13/bientot-les-pretres-maries-820961