De Boer punten

[Social_share_button]

Frank de Boer geus apologized pikeun nelepon dina ngarojong Atlanta Serikat "manja".

The palatih mimitina-taun Atlanta geus apologized saméméh leg balik ti quarterfinals tina Liga Champions CONCACAF Rebo wengi ngalawan Monterrey. 0 ngan kaluar tina persaingan 3-1 dina total.

The Dutchman ngomong yén kecap miboga konotasi béda di nagara-Na.

De Boer disebut fans "rada manja" sanggeus reigning MLS Serikat, geus waived tujuan telat. Imah opener Minggu ngalawan FC Cincinnati nyababkeun draw 1-1 ngalawan tim ékspansi anu Drew fans dina kacapi final.

Saatos ngaganti Tata Martino De Boer kungsi awal hésé. di Atlanta. Tim nu ngagaduhan kira meunang sarta draw lima patandingan kahijina MLS jeung Liga Champions saméméh win Rebo urang leuwih Monterrey.

Atlanta sarwa Uni Philadelphia di Mercedes-Benz 19h. AND on March 17 ( hirup di ESPN + ).

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/atlanta-united-fc/story/3799907/atlanta-united-boss-de-boer-apologizes-for-calling-teams-supporters-spoiled