Biografi Udin Bach

[Social_share_button]

Dela Christian Bach Bottino, leuwih dipikawanoh Christian Bach éta saurang aktris Argentina, 9 dilahirkeun
Mungkin 1959 di Buenos Aires, Argéntina, maot dina Pébruari 26 2019 mun 59 taun. Manehna oge a pangacara tur ahli dina hukum kamanusaan internasional jeung digawé di kerjasama internasional.

Sanggeus meunangkeun gelar salaku pangacara a, manehna dipindahkeun ka Mexico City jadi saurang aktris sarta mimiti dipikawanoh ku aktor, diréktur jeung produser film jeung televisi
Ernesto Alonso (es). Manehna mimiti digawé di Productions leutik sarta film, meunang peran leutik di 1979 di Los Ricos También Lloran, sarta opat warsih saterusna peran ngarah di Bodas de odio. Dina 1986 manehna nyepeng peran gabungan keur Humberto Zurita dina sangre pilem De Pura (es). Taun anu sarua, manéhna nikah anjeunna. Sapuluh taun ka hareup, Zurita-Bach sababaraha mutuskeun pikeun nyieun parusahaan produksi sorangan Zuba producciones sarta ninggalkeun Televisa di ni'mat TV Azteca. Dua warsih saterusna, maranéhna ngahasilkeun dua telenovelas,
The Chacala na Azul saayana (es), produksi di mana muter
Barbara Mori jeung Mauricio Ochmann.
Sanggeus salapan taun henteuna, Christian Bach mulih deui ka TV Azteca mana baé dirékam telenovela nu Vidas robadas barengan Carla Hernández (es) jeung
Andrés Palacios (es), dimana manehna muterkeun peran María Julia Fernández Vidal.
Dina 2013, éta pas Telemundo, dimana manehna dijadikeun telenovela La Patrona, kalawan Aracely Arámbula na Jorge Luis Pila. Dina 2014, éta mangrupakeun bagéan tina telenovela La impostora kalayan putrana
Sebastian Zurita (es) jeung Lisette Morelos.
Manehna maot dina Pébruari 26 2019 ti ditewak engapan sarta handap gering lila, tapi baraya na kaluar tina hormat keur privasi of aktris nu ngumumkeun warta yen 1 Maret
2019.

Manéhna nikah jeung aktor Méksiko Humberto Zurita kalayan saha manehna kagungan dua putra: Sebastian Zurita na Emiliano Zurita.

Manehna maot di 26 / 02 / 2019 beristirahat jiwa-Na.