Perancis mangrupakeun bolos di 1 / 4 di Piala Éropa pikeun kahiji kalina saprak 2011

[Social_share_button]
Malem malem pikeun Rennais.

Kalayan ngaleungitkeun RennesDi handap ieu mangrupakeun tungtung harepan epik forropa pikeun klub Perancis anu ngaput kana London wengi Rebo peuting. Kalah 3-0 saenggeus 3-1 dina leg kahiji, Rennais ngaleungitkeun ku Arsenal, dinten saatos ilangna Lyon di Barcelona (0-0, 1-5), sarta saminggu saterusna nu di Paris ku Manchester United (2-0, 1-3).

Urang kedah balik deui ka 2011 kanggo mendakan catetan anu sacara katastropik ti klub Perancis. Dina waktos éta, Lyon sareng Marseille parantos murag ka kadalapan Liga Champions ngalawan Real Madrid (semi-finalis) sareng Manchester United (finalis), sedengkeun dina Liga Europa, PSG parantos ngaleungitkeun ku Benfica Lisbon (satengah) finalis).

Salian sual indéks UEFA, henteuna klub basa Perancis di tahap ieu persaingan nyaéta "ngarugikeun bal Perancis, sabab urang peryogi lokomotif. Observasi hanjakalna ngan negatip, "nyimpulkeun Didier Deschamps soberly, nalika eta ngumumkeun daptar 23 na.

Upami wartoskeun cukup neken pikeun Liga 1, sareng ka bal Perancis langkung umum, peuntas Channel, nya éta waktos partéy. Ti genep klub Inggris anu diasupkeun saprak mimiti kompetisi, sadayana bakal ilubiung dina quarterfinals ti Liga Champions (Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham) sareng Liga oparopa sanggeus kualifikasi tina Arsenal sareng Chelsea tadi peuting.

Source : https://www.20minutes.fr/sport/2473379-20190315-coupe-europe-aucun-club-francais-14-premiere-fois-depuis-2011?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sport