Diabetes, Alzheimer, ngalawan kanker ... Ti kamajuan ekspektasi breathtaking ku 2030

[Social_share_button]

Dumasar kana hasil analisis prospektif "2030 kaséhatan" nu manajemén kasakit ieu baris nyirorot ngarobah dina sapuluh taun salajengna.

Sapuluh taun ka hareup janji matak dina widang inovasi kaséhatan. "Ngarecah ubar, nu éta langka, bakal kajadian beuki loba mindeng," nyebutkeun Philippe Lamoureux, Diréktur Jéndral Leem (pausahaan farmasi). Éta di luhur sadayana warta alus, sakumaha obat ieu "Robah Game" kanggo sababaraha pasien, tapi maranéhanana ogé ngagambarkeun tangtangan pikeun finances umum.

"Ngarecah ubar, nu éta langka, bakal kajadian beuki loba sering"

Philippe Lamoureux, Diréktur Jéndral Leem

Philippe Lamoureux nubuat teu dijieun ramo baseuh. Hal ieu dumasar kana calon analisis "Kaséhatan 2030" anu dilakukeun ku Leem na Futuribles pikir tank kalawan tilu puluh ahli.

Prospektif fokus kana perlakuan jeung dina pamahaman panyakit, diagnosis sarta rojongan pikeun sufferers. "The dinamis dominan disetir ku téhnologi jeung individu bakal jawab aktor kaséhatan maranéhanana leuwih hese keur dilarapkeun ka sababaraha (posisi ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.lefigaro.fr/sciences/2019/03/14/01008-20190314ARTFIG00188-sante-des-progres-vertigineux-attendus-d-ici-a-2030.php