Jare Ijalana: nu Nigerian of 5 taun milih "gadis paling geulis di dunya"

[Social_share_button]

Kabéh Marvels Internet dina poto Jare Ijalana, gadis Nigerian of 5 taun. Difoto ku Mofe Bamuyiwa, anak nu narima judul resmi ngeunaan "gadis paling geulis di dunya" ku internét.

Ieu kabeh dimimitian nalika fotografer Mofe BamuyiwaSpecializing di foto kawinan, diterbitkeun gambar tina Jare, 5 taun leutik, on Instagram Na. katingal misterius nya jeung stature indisputable na anu langsung katarik pamaké Internet.

"Sumuhun, baé manusa," nulis dina fotografer caption. "Kuring hayang néwak parapatan antara budak leutik tur dewasa, ku kituna aya dua janten timeless. Kuring bisa nyieun dirina seuri jeung seuri, tapi nyieun kaputusan pikeun nanya ka alam. Salaku hiji sawawa. Ieu potret timeless, "ceuk manehna dipedar ensuite.La poto nu boga leuwih ti 40 000" Resep "dijadikeun revolusi Internet. Sarta sakabeh pamaké geus sapuk pikeun milih mojang ti 5 taun gadis paling geulis di dunya.

Jare hirup di Niger dua sadulur nya, Joba Joliloju. Hiji akun Instagram ogé geus dibuka ayeuna keur tilu katresna, " The sadulur J3 "Mana ayeuna geus jadi model.

Dina 2017 nyaeta nu saeutik ngalamun Rusia Anastasia Knyazeva anu meunang judul resmi ngeunaan "gadis paling geulis di dunya".