Muka Gunung Pasanggiri Kulon, Nevada baskét contre Propinsi Boise

[Social_share_button]

jalur Nevada urang ka poténsial judulna Gunung Pasanggiri West mimitian ku Boise State.

The Broncos kadalapan-seeded ngéléhkeun Colorado State, 66-57, dina babak kahiji kajadian di Las Vegas 'Thomas & Mack Center maju ka quarterfinals Dimana Bakal nyanghareupan luhur-seeded Nevada on Kemis nalika tengah poé. Kaulinan bakal hawa salah BPS Olahraga Network.

The Wolf Pek disapu serial usum kalawan Boise State, najan diperlukeun éta Cody Martin 3 5-pointer kalawan sésana di buruan Mimiti Maranéhna detik nyitak meunangna 72-71. Lajeng Nevada ngéléhkeun Boise State, 93-73, dina kaulinan kadua entre les tim, Éta Hiji Datang di Lawlor Kajadian Center.

Dina win Boise Propinsi urang leuwih Colorado State, Derrick Alston tallied hiji titik 17 tim luhur bari Zach Haney ditambahkeun 16 na 10 raka Dickinson ditambahkeun. The Broncos ditémbak 51.2 persén, Kaasup 5 16-of-tilu ti. JD Paige Kungsi hiji titik 25 game luhur pikeun Colorado State, qui réngsé TIK musim di 12-20.

palatih Wolf Pek Eric Musselman Cenah manéhna diaku kumaha tim-Na geus-geus maén ngarah kana pasanggiri konferensi.

"Teu sangka urang réngsé usum dina catetan katuhu" ceuk Musselman, anu Tim ngoleksi sataun 81-53 meunang leuwih San Diego Propinsi di ICT ahir biasa-musim mun clinch pangsa sahiji judul konferensi. "Teu sangka urang maénkeun geulis alus di Angkatan Udara (a 90-79 meunang kaulinan saméméh). Jigana urang keur di pigura pikiran katuhu. Mun anjeun dina titik méntal goréng, anjeun teu bounce deui kawas Kami Tadi Saatos Propinsi Utah (sataun 81-76 leungitna on March 2). Nu bisa geus kaulinan watesan. Urang bisa Boga Sadaya Éta clinched sarta séjén barang. Simkuring ngagaduhan katuhu dina pesawat a sarta miboga préparasi gede pikeun Angkatan Udara jeung Teu sangka persiapan sarta némbak-sabudeureun pikeun San Diego Propinsi kami Ieu pisan nu pangalusna saprak kuring geus di dieu ti hiji energi jeung fokus sudut pandang. Ku teu sangka maranéhna 'deui capé sarta kuring teu nyangka nanaon lian ti kami nuju pindah tujuan nu moal méncog. "

Nevada palatih sirah Eric Musselman Talks About nyanghareup ati Ngalawan Broncos dina quarterfinals tina Pasanggiri Gunung Kulon.

Saacanna kaulinan Boise Propinsi-Colorado State, Musselman ditanya lamun tim-Na loyog up hadé contre Salah sahiji Jalma lawan.

"Kuring teu nyangka kitu," cenah. "Éta keur béda. Boise Mibanda Dua guys badag. Colorado Propinsi: ngabogaan bodo badag di Nico (Carvacho). Colorado Propinsi bener bisa nyitak bal. Boise urang saimbang offensively na defensively. Jigana Boh masalah hadir.

palatih sirah Boise Propinsi hansip Leon Rice Derrick Alston sareng neraskeun Zach Haney alamat media ngeunaan nyanghareup Nevada on Kemis
penerbit aslina http://nevadasportsnet.com