Proyék nawarkeun CIMENCAM

[Social_share_button]

gambaran

pakasaban di CIMENCAM: jualan wawakil

CIMENCAM RECRUITS
jualan wawakil
umur
- Max 35 taun
pangajaran:
- Min Gelar 3 Sakola Usaha (Marketing / Penjualan /) atawa diploma sarimbag séjén
Profésional Garapan:
- Min 03 taun pangalaman dina ngajual bahan wangunan atawa di FMCG dina fungsi Penjualan / Marketing / Service Palanggan
Kaahlian teknis:
- Control téhnik jualan: diobral, vektor ngajual, jual persuasif, badami jualan
- Kontrol téknik tata wisata komérsial
- Analisis Palanggan revolusi, pasar jeung kompetisi jeung dampak na on industri
Kompeténsi behavioral:
- kaahlian interpersonal Strong
- gawe babarengan
- rigorous, dinamis, kréatif, ambisius
- Rasa tanggung jawab na integritas luhur
- karakter Good sarta mahasiswa ITB
- Otonom sarta gaya proposal
basa:
- French sarta Inggris (tingkat profésional di duanana)
CV jeung surat panutup bisa dikirim ngan ka alamat nu:
recrutement.cimencam@lafargeholcim.com en précisant dans l’objet du mail:
"Jobs - Penjualan Perwakilan"
Deadline pikeun aplikasi: Rebo Maret 20 2019

  • Wewengkon: Sadaya région
  • Nami parusahaan atawa jalma CIMENCAM
  • Jenis: permanén
Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!