Penyanyi R. Kelly dileupaskeun sanggeus Mayar duit sokongan saenggeusna pipisahan na

[Social_share_button]

Penyanyi R. Kelly, anu diresmikeun ku pangadilan saatos dituduh panyalahgunaan seksual ti barudak minél, dileupaskeun Saptu saatos mayar kasabaran, ceuk wartawan AFP. Béntang R & B, 52 taun, geus ditempatkeun ditahan Rebo pikeun gagal mayar duit sokongan saenggeusna pipisahan. Manéhna dileupaskeun Saptu sanggeus mayar jumlah dollar 161.000 manéhna mayar pikeun urut pamajikanana.

"Kuring janji yén urang badé ngalereskeun sadaya kaayaan éta. Allta sakabéh anu kuring tiasa ngawartosan ayeuna, "béntang bentang ka wartawan saatos anjeunna dileupaskeun tina panjara. Ieu kadua kalina anu R. Kelly parantos dileupaskeun tina bui Cook County, dimana Chicago, Kota asalna.

Dina sapuluh anu diitung

Anjeunna parantos parantos dikaluarkeun 25 Pébruari saatos sababaraha dinten kanggo mayar titimangsa dollar 100.000 dina hal anu sanésna: anjeunna dituduh nyiksa seksual di opat awéwé, diantarana tilu leutik. Sapuluh diitung, masing-masing dihukum ku tilu nepi ka tujuh taun panjara, lumangsung ngalawan anjeunna pikeun narajang disangka diantara 1998 sareng 2010. "Manusa ieu disangka murni," saur pengacara Steve Greenberg na ka hareup wartawan.

R. Kelly kedah ngawakilan sorangan di pangadilan, salaku bagian tina dua kasus ieu misah, engkéna bulan. Keur leuwih ti dua puluh, penyanyi, napsirkeun hususna tina tabung Abdi yakin tiasa ngapung, Did subyek tuduhan-terusan tina misappropriation of minors. Anjeunna ogé ngabébaskeun di 2006 tudingan anu nyiptakeun vidéo porno sareng sawawa.

Sumber: 20minutes