Sandy Hook: produsén Remington leungeun bisa jadi prosecuted

[Social_share_button]
Hartford, Conn. - The produsén senjata api Remington bisa sued keur jalan ieu dipasarkan Bushmaster bedil narajang dipaké dina shootings Sandy Hook Sakola SD di 2012, anu dibunuh barudak 20 jeung genep pendidik maréntah Kemis Mahkamah Agung tina Connecticut.

Dtaun judgment a dibagikeun opat ngalawan tilu, pangadilan kaayaan pangluhurna geus nempatkeun deui dina lagu a gugatan pikeun "maot salah" dibawa hususna ku survivor tina Uchiha jeung baraya salapan korban. Hiji Pangadilan handap kungsi maréntah yén hiji hukum féderal diliwatan di 2005 nempatkeun pabrik leungeun salawasna ampir sakabéh tanggungjawab lamun produk maranéhanana anu dipaké dina kajahatan. The complainants ngajawab yén jenis pakarang "AR-15" dipaké ku Adam Lanza teuing bahaya keur populasi umum na nu Remington tadi "Maha Agung" dina pamasaran -na pikeun nonoman.

Remington nyebutkeun nganggur reproach dirina sarta geus cenahna teu bisa prosecuted kusabab hukum féderal.

The Agung Pangadilan of Connecticut upheld lolobana putusan pangadilan handap sarta mecat lolobana sangkaan of gugatan, tapi diwenangkeun muatan pati salah bade ka hareup.

Lanza diasupkeun gaya di sakola Hook Sandy on December 14 2012. Anjeunna ditémbak 20 barudak kelas munggaran jeung genep pendidik ku gun Bushmaster XM15-E2S, resembling hiji bedil narajang AR-15. Anjeunna saacanna kungsi ditelasan indungna, sarta anjeunna bunuh diri lamun polisi anjog di situs.

SOURCE : ttps://www.lesoleil.com/actualite/monde/sandy-hook-le-fabricant-darmes-remington-pourra-etre-poursuivi-ed8e475c2b2fe1ef6873eb64d0e45ad7