Siswa latihan rekrutmen IN Kamerun ADVANS

gambaran

tawaran magang di Advans Kamerun: Interns komérsial rekrutmen (nu)

Ngaran Posisi judul / proyék: siswa latihan komérsial
Release Tanggal / Nyebarkeun Tanggal: 2019-03-04 09: 58: 33
Shooting Misi (Nagara / Kota) / Location (Nagara / Kota): Bafoussam / Maroua / Ngaoundere / Garoua
Kontrak / kontrak Tipe: magang
titimangsa Éntri dijadwalkeun tanggal / Mimitian: 25 / 03 / 2019
Tingkat pangalaman / tingkat Garapan: 1-3 taun
pedaran Misi / proyék:
Murid ilubiung dina kagiatan di handap:

Prospecting di binomial dina produk béda husus: gajian na rekening;
Produksi rekening ngajadikeun descents rupa bumi;
Ngarekam ngawujud dina database;
Ranking koropak discan dina cabinets file;
telepon widang panginget => Konsumén kiridit na deposit;
Kecerdasan sarta customer orientasi;
Mantau mode eusian tina slips mayar;
Presentasi sesi informasi ka klien on produk urang;
Ngarah transaksi tunai;
Prospecting, CRM, polder klasifikasi, Pamulihan;
Rojongan ningkatna file kiridit;
Bantuan dina persiapan disbursements;
Kadali file anyar (atawa rekening injeuman) sateuacan filing atanapi transmisi;
Mantau kaayaan pembayaran ku konsumén pikeun pangiriman hurup panginget;
kaping pembayaran rangsangan pikeun konsumén kiridit;
Profil / profil:
M / F 18 mun 30 taun;
Diploma Bac + 2 / 3 di Manajemén / Akunting / Banking / Keuangan / Ékonomi / Dagang / Marketing / Hukum / asuransi;
budaya alus ngeunaan hubungan customer jeung téhnik bisnis.

  • Wewengkon: Sadaya région
  • Nami parusahaan atawa individu: Advans Kamerun
  • Kontrak: magang

Klik di dieu pikeun nerapkeun .

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!